HOME WORKOUT

alexandra bring-5
alexandra bring-7

Heeeello babes! Körde ett hemmapass häromdagen =) Jag försöker att köra pass som t ex mage, axlar och mindre muskelgrupper hemma. Har börjat hitta tillbaka till gymmet, det känns skönt. För mig har det alltid varit svårt att dra mig själv till gymmet, då kör jag hellre hemma. Men älskar att träna med kompisar. Denna vecka har jag tränat med flera av mina vänner och hunnit träffa dom på köpet! Ikväll ska jag och Mimmi köra ett pass, perfekt start på helgen helt enkelt.

Har inte planerat vad jag ska göra för middag ikväll, men är sugen på att baka något onyttigt hehe. Fick en bra idé häromdagen så jag ska förverkliga den i helgen. Mmmm. Nu ska jag svepa en kopp kaffe (så stolt att jag dricker kaffe istället för energidrycker, vuxenpoäng plus mindre skit in i kroppen) och skicka in några skisser jag jobbat på i dagarna. Trevlig fredag <3

Heeeello babes! I did a home workout the other day =) I try to run workouts such as abs, shoulders and smaller muscle groups at home. Starting to get back to the gym, it feels good. For me it has always been difficult to drag myself to the gym when I alone, I rather workout at home in that case. But I  love to workout with my friends. This week I have been training with several of my friends and had time to meet them as a bonus! Tonight me and Mimmi will do a workout, the perfect start on the weekend.

I have not planned what to make for dinner tonight, but i’m eager to bake something unhealthy hehe. Got a good idea the other day so I’ll make it reality this weekend. Mmmm. Now I will drink a cup of coffee (so proud that I drink coffee instead of energy drinks, adult points plus less crap into the body) and submit some sketches I’ve been working on for the last couple of days. Have a wonderful Friday <3

1 reaktion på “HOME WORKOUT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.