SUNNY DAY!!

Assåååååå, vädret!!!! JAG BLIR SÅ LYCKLIG! Promenerade överallt igår, och ska göra samma idag. Har en dålig ovana att åka mycket taxi eftersom mitt schema alltid är smockat, men har ändrat det, nu är det promenader som gäller. Tar ju lite tid men får se det som rast typ haha =) Ska strax promenera till gymmet! Jag körde ben med Kenza igår, min röv idag säger jag bara.. Idag blir det rygg. Ska fota lite och dela mitt pass senare. Har också filmat mina två aktiveringsövningar för rumpan, ska posta det sen.

Men nuuuuu – ska svepa en kopp kaffe och kötta bort de sista i jobbväg innan det blir en liten paus för träning. Vi hörs senare babes! <3

The weather!!!! I’m so HAPPY! Walked everywhere yesterday, and will do the same today. Have a bad habit of always taking a cab because my schedule is always tight, but now I’ve changed it, now its walks. Takes some time but will see it as a break haha =) Will soon walk to the gym! I did legs with Kenza yesterday, my ass today, soo sore.. Today it’s back. I will take some pictures and share my workout later. Also filmed my two activation exercises for the butt, will post it later as well.

But now- time to sweep a cup of coffee and do some work before it gets time for training. Talk to you later, babes! <3

2 reaktioner på “SUNNY DAY!!”

 • Josefin skriver:

  Hej alexandra 🙂
  Då jag sällan har tid att gå till gymmet med två småbarn så har jag köpt hem fria vikter (skivstång, hantlar och kettlebel). Har du några tips på övningar jag kan göra? Benträning har jag ganska bra koll på men resten av kroppen som rygg axlar armar osv känns som en djungel. Har gjort några axelövningar me hantlar men finns de bra övningar för överkroppen där man använder skivstång? På gymmet gjorde jag mest latsdrag med olika grepp och sittande kabelrodd, finns det något med vikter som motsvarar dessa? 🙂
  Kram

 • Liena Snow skriver:

  Same, I try to walk as much as I can everywhere. Have a lovely rest of the day!
  Looking forward to watching your video!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.