@ GINA TRICOT PR-OFFICE

alexandra bring gina_-2
alexandra bring gina_-3
alexandra bring gina_-4
alexandra bring gina_

Heeeeeello! Nu är jag hemma igen =) Gled förbi hos tjejerna på Gina’s PR-kontor och spanade in lite vårfint och drack juice haha! Ett helt vanligt möte en dag för mig typ.  Fanns massa fint, blev så inställd på vår och solen hjälper verkligen till. Men åker ju till norrland nästa vecka så lär ju bli en reality check när vi kör skoter i Lappland haha!

Nu ska jag ställa mig och baka en kaka som jag freestyler som vanligt så hoppas den blir bra, om den blir det så får ni ett recept här imorgon 😉 Sen ska jag iväg på middag, så jag önskar er en jättefin fredagskväll så hörs vi imorgon igen <3 Kram!

//English

Heeeeeello! Now I am home again =) Went to the girls at Gina’s public relations office and checked out some spring news and drank juice haha! An ordinary meeting. There were a lot of nice things, I’m so set on the spring and the sun really helps. But the trip to the north of Sweden next week will probably give me an reality check when we drive a snowmobile in Lapland haha!

Now it’s time to bake a cake that I freestyle, as usual, if it’s good you’ll get a recipe here tomorrow 😉 Then I’m off to dinner, so I wish you a really nice Friday evening I will speak again tomorrow <3 Hug!

2 reaktioner på “@ GINA TRICOT PR-OFFICE”

  • Margreet skriver:

    spring clothes is so great! Are the black pants and black top also from Gina Tricot? Can’t wait for the result of your photoshoot from yesterday!

  • Bella skriver:

    Skulle vilja att du skrev om din ögonfransförlängning. Vilken längd o. dyl. Kan man få se en närbild? Har själv haft det 2 ggr och funderar på och göra det igen. Mina egna känns så korta nu utan. Använder du mascara också eller är fransarna tjocka? Vad använder du för att ta bort det i så fall? Mina syntes inte så mycket som dina så undrar därför över tjockleken. Första gången blev mina alldeles för långa, såg så fejk ut, men andra gången perfekta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.