MAKE-UP AND HAIR

alexandra bring

HEJ babes och förlåt att jag inte uppdaterade igår! Hade plåtning hela dagen och var helt över när jag kom hem på kvällen. Drog och åt pizza och tog det så lugnt som jag bara kunde för har fått tillbaka lite smärta i bröstet = måste vila mer! MEN plåtningen gick så himla bra, längtar tills jag  får visa vad det är för något roligt!!!

Körde spraytan och Marre fixade ju mitt hår innan, så smink på det och jag kände mig som en ny människa. Haha! Gick tillbaka till mitt blondare jag såhär mot våren =) Jag är ju superblond i mig men brukar dämpa ner det, nu så fick min färg komma fram och han slingade in allt så himla fint. Vi får se hur jag ska göra för att känna mig snygg idag efter den lyxen igår haha!! Ska strax iväg på möte så ska snart fixa mig så gott jag kan. Nathalie som sminkade mig igår var så duktig, hon och en till tjej är dom jag verkligen varit nöjd med som sminkat mig i Sverige.

Ikväll blir det bara häng och mys, ska baka en liten kaka som jag kan ta med mig också. Solen skiner och jag är så glad. Bra fredag. Puss

//English

HELLO babes and sorry that I did not update yesterday! Had a shoot all day and was so over when I came home in the evening. Went for pizza and took it as calmly as I could the rest of the night, because my little pain in the chest has come back = must rest more! BUT the shoot went so amazingly good, can’t wait until I get to show what it is for something fun!!!

Did a spraytan and Marre fixed after my hair before, and then some makeup on it and I felt like a new person. Haha! Went back to my blonder me for the spring =) I’m super blonde naturally but I dampen it down, now my color got to come back and he highlighted everything so damn fine. We’ll what I can do to feel attractive today after the luxury of yesterday haha!! I have a meeting soon so I’ll have to fix me as good as I can. Nathalie who was my MUA yesterday was so talanted, she and another girl are the ones I really been happy with that done my make-up and hair in Sweden.

Tonight its just hanging out and cozy times on the schedule, will make a small cake that I can take with me also. The sun is shining and I’m so happy. Good Friday. Kiss

12 reaktioner på “MAKE-UP AND HAIR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.