HELLO NORRLAND!

alexandra bring norrland-2
alexandra bring norrland-3
alexandra bring norrland-4
alexandra bring norrland-5
alexandra bring norrland

HELLLOOO FRÅN LAPPLAND! Har alltså kört från Stockholm – Lappland med en  paus i Umeå därav dålig uppdatering. Nu är jag uppe i riktiga Norrland som inkluderar skoter, renar överallt och dom varmaste kläderna jag äger 🙂 Åkte förbi morfar och morbror i Rentjärn och sa hej, så kul har inte varit där på flera år! I helgen blir det renkött, skidor och allt som hör till att vara här. Så välbehövligt och nice. Har också fått mysa med min familj, bästa som finns.

Loki är inte helt övertygad om att Norrland är nice än, men han kommer dit.. Tog med ett täcke till honom så han inte fryser men han var inte så förtjust i att ha det på sig haha. Snön är ju typ 1 meter så han har liiiite problem att ta sig fram haha! Stackarn. Men han lär sig snabbt. Nu ska vi ut och pimpla. Puss babes

HELLLOOO from Lapland! We’ve been driving from Stockholm – Lapland with a break in Umeå thereof bad update. Now I’m up in the real North which include snowmobile, reindeer everywhere and they warmest clothes I own 🙂 Went past my grandfather and uncle and said hello, hadn’t been there in several years so it was fun! This weekend will be the reindeer meat, ski and all that goes with being here. So much needed and nice. Also got to cuddle with my family, the best there is.

Loki is not entirely convinced that Northern Sweden is nice yet, but he will get there .. Took a blanket to him so he does not freeze but he was not keen on having it on haha. The snow is about 1 meters so he has liiiite trouble getting up haha! Poor thing. But he learns fast. Now we’re going out and ice fishing. X babes

7 reaktioner på “HELLO NORRLAND!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.