NORRSKEN

Såhär kan en natt i Norrland se ut! Hur fint? Vi var tvungna att gå ut och fota igår kväll. Det var -19 grader så hade på känn att det skulle bjuda på Norrsken =) Det är nåt vi sett hela uppväxten och kanske tar lite för givet, men nu när man inte ser dets så ofta längre är det extra vackert. Efter det så valde min kära syrra att sätta på nån podd som pratade om övernaturliga saker, så var så mörkrädd igår att jag inte ens vågade kissa själv haha!
Idag är det dags att dra ut och åka skidor. Har inte kört slalom sen jag var 12 år. Jag hoppas verkligen att det är som att cykla, fast jag suger iofs på att cykla haha.  Återkommer om jag överlever helt enkelt 😉 Ha en fin söndagsmorgon babes!

Here’s how a night in the northern looks like! How nice? We had to go out and shoot last night. It was -19 degrees celsius had a hunch that it would bid for Northern Lights =) It’s something we’ve seen throughout our childhood and maybe take a little for granted, but now that you do not see it as often anymore, it is extra beautiful. After that, my dear sister chose to put on some podcast talking about supernatural things, so was so afraid of the dark yesterday that I did not even dare to pee myself haha!
Today it’s time to go out and ski. Haven’t done it since I was 12 years old. I really hope it’s like riding a bike, though I suck on cycling haha. I Will return if I survive 😉 Have a nice Sunday morning babes!

9 reaktioner på “NORRSKEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.