VIEWS

God morgon från Sverigeeee! Innan vi drog gjorde vi ett stopp vid ett vattenfall, har nog aldrig sett något vattenfall vad jag kan minnas iaf, hehe guldfisken =) Det var sjukt fint men kallt som satan, frös röven av mig men visst blev det fina bilder? Life as a blogger!

Igår kom sis och Erik förbi med Loki som varit hos dom när jag var borta, det var så kul att träffa honom igen men han sprang direkt till matskålen istället för mig när han kom in så jag tror att han har haft det rätt bra haha. Har myst med honom hela morgonen, han är så morgontrött lillen! Nu blir det snart en långprommis med honom i solen. Så nice väder, riktiga vårfeelings nu!! Ä n t l i g e n. Dags att ta tag i dagen, vi hörs sen <3

Good morning from Sweeeden! Before we got back to Swe, we made a stop at a waterfall, have never seen a waterfall, at least not that I can remember anyway, hehe goldfish memory =) It was fine but cold as hell, froze my ass off but  it was nice pictures? Life as a blogger!

Yesterday sis and Erik came with Loki who has been with them when I was away, it was so fun to see him again but he ran directly to the bowl of food instead of me when he came in, so I think he has had a pretty good time haha. I’ve been with him all morning just enjoying the time, he is so tired in the morning the little one! Now, it soon time for a long walk with him in the sun. So nice weather, real spring feelings now !! F i n a l l y. Time to do something of the day, talk to you later <3

7 reaktioner på “VIEWS”

 • Johanna skriver:

  WOOW!! 😀

  Din rea på Bring Sportswear var förresten så uppskattad förut! Gillar dina kläder så mkt!! Tycker också att det är coolt att du alltid lyckas med något som känns lite unikt, trots att det finns så otroligt mycket träningskläder redan! 😀

 • Nicky skriver:

  Wow vilka bilder! Blir Så inspirerad av dig och din blogg! En fråga, du skrev i ett tidigare inlägg att du har en ny kamera, är det samma kamera som använts till dessa foton? Får man fråga vad det är för kamera exakt isåfall?:) du är grym!

 • Anna skriver:

  Så vackert!

 • Hedda Söderberg skriver:

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • Clara skriver:

  Men wow, älskar dig Alexandra! Du blir bara bättre och bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.