HAPPY MONDAY

God morgon älsklingar! Blev så sugen på att mobilblogga haha. Tycker mest om att skriva från telefonen faktiskt. Haft en så himla skön helg. Igår blev en riktigt lugn dag/kväll med tv-spel och roliga klipp. Jag jobbade sönder i Österrike med att fota osv så det var verkligen skönt att bara komma hem och chilla =) Beställde hem mat, åt massa frukt och sockerfritt godis. Ska göra bra mat i veckan. Taggad på att äta lite fräschare efter fyra dagar av ost på allt och i allt heheee.

Har saknat köket så mycket, älskar verkligen att laga mat. Jag försöker planera vad jag ska laga i veckan så ska sätta mig och söka runt på olika recept som inspiration. Jag gör alltid det i början av veckan. Jag ska ha brunch på söndag också så ska se vad man kan hitta på för kul! Dela gärna era bästa brunch-tips. Jag fyller 27 på söndag. Helt sjukt. 3 år kvar till the big 3 0. Jag känner mig mindre stressad för min ålder än förra året dock. Jag är på ett så bra ställe i livet. Jag älskar allt i min tillvaro nu.

Och… en sak jag hållt hemlig ett tag nu. Jag har träffat världens finaste kille. Så så tacksam 🙂 <3

Good morning darlings! Was so eager to mobile blog haha. I most like to write from the phone actually. Had such  a very nice weekend. Yesterday was a really chill day / night with video games and funny clips. I worked hard down in Austria to take photos etc so it was really nice to just come home and chill out =) Ordered food, ate lots of fruit and sugar-free candy. Should make good food in a week. I am feeling good about eating a little fresher food after four days of cheese on everything and in everything heheee.

I have missed the kitchen so much, really love to cook. I try to plan what I’m going to cook this week so I will sit down and look around at different recipes as inspiration. I always do it early in the week. I’ll have brunch on Sunday too so I’ll see what I can find to do! I turn 27 on Sunday. Sick. 3 years left until the big 3 0. I feel less stressed for my age than last year, however. I’m in such a good place in life. I love everything in my life now.

And … one thing I kept secret for a while now. I have met the world’s finest guy. So so grateful 🙂 <3

35 reaktioner på “HAPPY MONDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.