DINNER TIME

Heeeej babes! Ledsen för lite sen uppdatering men har suttit och gått igenom ett av våra nya system och bockat av SJUKT mycket jobb idag, älskar att jobba under tidspress för blir så galet effektiv. Jag har några effektiva timmar per dag på dagen när jag kan göra jobbiga administrativa delar, sedan brukar jag använda resterande timmar till kreativa saker och t ex mat 🙂 Igår gjorde jag en sjukt god middag, ska lägga ut recept sen! Asså den gnocchin är topp 3 godaste sakerna jag ätit i år. Det blev så bra, älskartttt!

I eftermiddag ska jag möta upp Marcella och sen ska jag åka och handla med henne och hämta deras barn, sen ska vi laga mat och sen kommer Marre hem. Min andra familj haha! Tycker så mycket om att hänga där så försöker göra det ofta 🙂 Ska också sminka mig för första gången på tre dagar, har gjort lite ansiktsbehandlingar hemma på mig och låtit min hy vila från smink. Förra året gick jag på behandlingar och rollade ansiktet och boostade sen med serum, nu har jag börjat göra exakt samma sak hemma och det känns som när jag gjorde det på salong. Skillnaden är att det inte kostar 2500:- per behandling hehe. Älskar att ha fin hy men har varken tid eller lust att lägga typ 15000:- varje gång så det är så nice att göra det hemma =)

Tänkte göra en vlogg idag men jag vaknade utan ögonfransar på ena ögat så jag vet inte om det är rätt dag att börja på haha, ska faktiskt försöka mig på youtube för 100:e gången men denna gång på svenska. Känner mig så töntig och inte som mig själv på engelska så jag kör hellre svenska än inget alls. Hoppas att ni är pepp för det är jag! Har bokat franstid imorgon så jag får helt enkelt köra igång efter det 😉 Ska skriva upp lite olika ideér på klipp men feel free att tipsa om ni kommer på nåt specifikt. Nu ska jag jobba klart innan det är dags att dra iväg. Puss

Heeeej babe! Sorry for the late update but little has been and gone through one of our new systems and had a lot of work today, love to work under time pressure to get so crazy efficient. I have some effective hours per day on the day when I can make tough administrative work, then I tend to use the remaining hours of creative things and, for example, food 🙂 Yesterday I did a crazy good dinner, will post recipes later! The gnocchi are the top 3 most delicious things I have eaten this year. It was so good, love it!

In the afternoon I will meet up with Marcella and then I’ll go grocery shopping with her and pick up their children, then we cook and then  Marre will join us. My second family haha! Like to hang out them so much so I try to do it often 🙂 I shall also apply makeup on me for the first time in three days, I’ve done little facial treatments at home in me and let my skin rest from makeup. Last year I went on treatments and rolled face and then boosted with serum, now I have started to do exactly the same thing at home and it feels like when I did it at the salon. The difference is that it does not cost 2500: – per treatment hehe. Love to have beautiful skin but have neither the time nor the inclination to spend like 15000: – each time so it is so nice to do it at home =)

Was going to do a vlog today but I woke up with no eyelashes on one eye so I do not know if it’s the right day to start haha, should actually try on youtube for the 100th time, but this time in Swedish. I feel so lame and not like myself in English so I would rather Swedish than nothing. Now I have to work  before it’s time to go away. Kiss

6 reaktioner på “DINNER TIME”

 • Bunny skriver:

  Kör på svenska! Youtube textar ju så alla kan ju se 🙂 Ser fram emot fler videos i så fall. Ingen press förstås ^_^

 • Anna skriver:

  I loved your english vlogs. Make more please

 • Bella skriver:

  Va kul! Vloggar är roligast att se tycker jag 😀

 • sofi skriver:

  Hej Alexandra! ?
  Jag går på en diet samt ett nytt träningsschema men har nu gått ner lite i vikt. Jag ville går ner lite i vikt så att mitt underhudsfett skulle minskas. Men nu har jag tyvärr gått ner i bh storlek. Hur ska man på bästa sätt träna för att behålla brösten så att dom inte tinar bort ? ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Tyvärr består brösten mycket av fett och om du går ner i vikt kommer du tappa fett även där. Eftersom det inte går att punktförbränna fett får man gilla läget eller ligga kvar på samma vikt =) Kram!

 • Hanna skriver:

  Hade varit superintressant att se dina rutiner med din hudvård, och de behandlingar som du gör hemma själv, du är ju ett enda stort glow!!! Älskar dina mer personliga inlägg, keep it up <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.