SHE’S BACK!

HEEELLO! Började dagen med att dra till Rami där vi fixade en brunch som vi bjöd på. Jag gjorde mina pizzabullar och Oreo-milkshake. Så mysigt att hänga med gänget lite som jag inte träffat på galet länge. Efter det åkte jag hem och har suttit och jobbat sedan dess.

Nu ska jag äntligen få hänga med Jampan! Vi har lyckats misstajma så sjukt på slutet så jag ser framemot att äntligen få hänga. Det blir middag och massa snack. Som jag saknat henne. Så nu ska jag snart göra mig klar så jag ser ut som en människa igen. Var tvungen att tvätta bort allt smink och dra på en fuktmask, jag fjällar typ hud efter jag rollat haha. Torr som satan. Men känner mig redan mycket fräschare. Puss!

HEEELLO! Started the day with going to Rami where we had a brunch. I made my pizza buns and Oreo milkshakes. So nice to hang out with the gang a bit like I have not seen in a long time. After that I went home and been working since.

Now I finally get the hang out with Jampan! We have succeeded to not time every time at the end so I’m looking forward to finally hang out. We will have dinner and talk through the last time. I missed her. So now I’ll soon make myself ready so I look like a human being again. Had to wash away all the makeup and put on a moisturizing mask, I peel skin after I rolled my face haha. Dry as hell. But already feel much fresher. Kiss!

3 reaktioner på “SHE’S BACK!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.