JAG ÄR TILLBAKA – VLOG!

PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBE-KANAL HÄR

Heeeej på er! Ok nu kommer den svenska vloggen, lite stelt men det var så längesedan jag körde video så snart är jag nog lite varm i kläderna 🙂 Ska kolla runt vad man kan hitta på för kul i videoformat så hoppas jag att ni vill hänga med. Glöm inte att prenumerera på min kanal HÄR.

Ok babes, I am sorry but I will now make some videos only in Swedish. It’s because it’s hard for me to express myself in english. <3 

8 reaktioner på “JAG ÄR TILLBAKA – VLOG!”

 • Veronica skriver:

  Jättemysig vlogg! Alltid kul att se dina vloggar och snaps 🙂 Har för mig att jag sett en eller ett par längre videos som du gjort med Victoria typ där ni frågar varandra frågor, vore kul att se mer såna! Och bara följa dig en vanlig dag 🙂

 • Filippa skriver:

  Hej! Jättekul att du ska vlogga på svenska, såå mycket roligare att lyssna/titta på då! 😀 Jag skulle tycka det var superintressant om du kunde berätta hur du gjort för att uppfostra Loki? Har själv två chihuahuablandisar, en jag tog som ”vuxen” och har nu en liten valp som jag försöker träna upp! Du verkar ha gjort ett så himla bra jobb med honom så skulle vara skitkul om du kunde dela med dig av lite tips 🙂 MVH ett norrländskt fan

 • Hedda Söderberg skriver:

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • Emelie skriver:

  Hej Alexandra, så kul att du börjar youtuba igen!
  Längtat!

 • Maja skriver:

  Vid slutet av din vlogg sa du ”ciao”, kan det ha någon koppling till hur Janni och Jon avslutar sina vloggar?=)
  Bra vloggat!:)

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahahah! Måste omedvetet kopierat Janni eftersom hon är den enda youtubern jag brukar kolla på 😀

 • Karin skriver:

  Du är så söt och din norrländska är så fin.
  Fin kakrus du har i bakgrunden när du filmar o soffan:-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.