EVENT TIME

Hej fina ni! Sorry för sen uppdatering men har spelat in en vlogg hela dagen och min dator har varit lite busig. Nu är jag hemma och har fixat videon som kommer upp på MIN KANAL (klick) ikväll. Så om ni är nyfikna på min dag kan ni kolla in där lite senare =)

Åkte spontant på ett event med min syrra med soft goat. Så mysig afternoon tea med massa sköna brudar. Nu ska jag snart beställa hem mat och äta tills jag har jobbat klart och ikväll blir det mys bara! Väldigt bra ”mitt-emellan” dag i veckan om man säger så. Har redan bokat upp helgen också, lever för helgerna haha. Hoppas att vädret kan bli lite mer nice igen. Nu ska jag fixa klart det sista med videon. Puss

Hello babes! Sorry for the late update but has recorded a vlog all day and my computer has been a little mischievous.

Went spontaneously at an event with my sister with soft goat. Such a cozy afternoon tea with a lot of beautiful girls. Now I will soon order home food and eat until I am done working and tonight I will just chill! A very good ”inbetween” day of the week. I have already booked up this weekend also, I live for the weekends haha. Hoping that the weather can be a bit more nice again. Now I’ll fix the last of the video. X

11 reaktioner på “EVENT TIME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.