VLOGG NUMMER 2

Hello babes! Här kommer vloggen från igår, tänkte att jag lägger upp den här så ni inte missar men glöm ej att PRENUMERA PÅ MIN YOUTUBE-KANAL HÄR så missar ni inga uppdateringar framöver! Älskar YouTube på svenska, känns så himla mycket mer bekvämt än att köra krystad svengelska hehe =)

Idag har jag fotat ett samarbete som ska upp, sen har jag suttit och jobbat. Jag är så trött idag, det blev en sen kväll igår så ikväll hoppas jag på en tidig kväll så jag är pigg i helgen. Brukar vara en zombie på fredagar annars, kanske tar en liten sovmorgon imorgon. Idag kommer jag ta det lugnt, ska på middag hos Mimmi och Marcus ikväll. Min bästa kompis Mimmi gifter sig ju i sommar och jag ska vara toast madame, så nu ska vi planera så brudparet känner sig bekväma med att lämna över ansvaret 😉 Jag har ju alltid haft scenskräck men tack vare att jag tvingat mig in i jobbiga situationer känns det inte alls lika jobbigt längre, kanske får dricka ett glas bubbel innan så jag blir lite avslappnad haha, men det känns helt ok ändå. Så stolt över mig själv att jag utvecklats.

Nu ska jag sätta mig och skriva ner rubriker på YouTube-klipp jag ska spela in. Snacka om att jag är allt eller inget människa. Måste gå in för saker för att vara engagerad. Vi hörs sen! Kramarrrr

Sorry guys, a swedish YouTube-video again <3 

Today I photographed a collaboration, then I worked. I’m so tired today, it was a late night last night so tonight I’m hoping for an early night so I’m not exhausted on the weekend. I’m always  a zombie on Fridays otherwise. Today, I will take it easy, I’m going for a dinner with Mimmi and Marcus tonight. My best friend Mimmi is getting married this summer and I’ll be the toast madame, so now we’re going to plan so the bride and groom feel comfortable with handing over the responsibility 😉 I’ve always had phobia of speaking in front of crowds, but because I forced myself into bothersome situations, it does not feel nearly as hard anymore, maybe I’ll get to drink a glass of bubbly before so I get a little relaxed ha ha, but it feels quite ok anyway. So proud of myself and my progress.

Now I’ll sit and write headlines for YouTube clips I’m going to record. Talk about that I’m all or nothing person. Must go in for things to be committed. See you later! Hugss

10 reaktioner på “VLOGG NUMMER 2”

 • Linneaa skriver:

  Hej! Jag läser ekonomiprogrammet på gymnasiet och ska starta UF, men behöver din hjälp för att ta fram en så bra produkt som möjligt. Därför vore det jättesnällt om du vill svara på 10 snabba frågor! https://sv.surveymonkey.com/r/LQTF7J6

 • Veronica skriver:

  SÅ KUL med dina vloggs! <3

 • Ekaterina skriver:

  Maybe you could do an english sibtitles for your videos?

 • Caroline skriver:

  Kul att du börjar vlogga mera! 🙂

  Och jag förstår att det känns mer naturligt och roligt att prata på sitt egna modersmål.
  Men kanske vore en idé som Ekaterina skrev, att du addera med lite undertext på engelska. Om det inte är för mycket jobb att utföra det då. Men jag tror att det hade varit en bra kombination det 🙂

  Och vad fint håret ditt blev i videon också! 🙂

 • Sara skriver:

  Hej!
  Måste bara fråga vad det är för tröja och skjorta du har i videon? Det ser så snyggt ut! Riktigt fint med att det vita sticker ut vid armarna! Vart är det köpt?
  Fin du blev i håret med! 🙂
  /Sara

  • Alexandra Bring skriver:

   Det är en tröja från Gant och den vita är en tröja från Gina med vida ärmar =) tack fina! Kram

 • Mat skriver:

  Vad kul att du gör youtube videos igen. Jag såg att du sa att du och victoria får förslag att göra videos ihop men att de inte blir bra. Men jag tror om ni gjort några challenge videos hade de blivit riktigt roliga. Typ Yoga challenge. (Kenza gjorde en precis och den bar riktigt bra), Jannis och Jons var också riktigt bra. Sen whisper challenge. Att man ska säga fraser medan den andra lyssnar på musik med hög volym. Men det finns massa andra roliga. Aja bara en ide!:) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.