WORK MODE

Hej babes! Äntligen helg. Alltså igår var seriöst det tröttaste jag varit i hela mitt liv, min hjärna funkade inte. Gjorde bara dom sakerna som hade deadline igår sen åt jag hämtmat och åkte iväg på fredagsmys. Dog när jag kom hem och sov tills Loki väckte mig 11.30 idag, så välbehövligt. Sovit sämst i veckan, blir så stressad av att sova dåligt så blir det en ond cirkel av sömnlöshet haha. Men nu är jag en normal människa igen 🙂 Fick med andra ord börja dagen med jobb då jag har en del att ta ikapp. Har några jätteroliga samarbeten på G, ett stort som jag kommer visa mer av under april =) Så roligt när det händer spännande saker!

Idag blir det jobb och sen ett träningspass hemma, och sedan middag med några vänner följt av bowling. Så pepp! Tur man har övat en gång haha, hoppas att jag inte kommer sist. Jag är ok med att inte vara bäst men när jag förlorar hela tiden blir jag så otaggad. Jag har aldrig varit bra på sporter mm och när jag var yngre löste jag det med att undvika allt jag sög på så blev aldrig bra. T ex biljard på skolan, vissa stod där varje rast men själv kan jag inte ens träffa bolljäveln hahaha. Får öva på det med nån gång.

Hi babes! Finally weekend. So yesterday I was seriously the most tired I have been in all my life, my brain did not work. I only made those things that had deadline yesterday and then had takeaway food and went away to a cozy night. Died when I came home and slept until Loki woke me 11:30 today, so well needed. Slept so bad the whole week,  I get so stressed out when I sleep poorly, it becomes a vicious cycle of insomnia haha. But now I’m a normal human being again 🙂 Had in other words start this day with work where I have some catching up. Have some fun collaborations coming up, a major one that I will show more of in April =) So funny when it happens exciting things!

Today there will be work, and then a workout at home, and then dinner with some friends, followed by bowling. So excited! Lucky to have practiced once haha, hope that I will not come last. I’m ok with not being the best, but when I lose all the time I get so bred. I’ve never been good at sports, etc., and when I was younger, I solved it by avoiding all things I sucked at so I  never got better. For example, playing pool at the school, some were standing there every break but of course I can not even hit the ball bastard haha. 

1 reaktion på “WORK MODE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.