IPHONE PICTURES

Äntligen sol och det är liiiite skönare att äga en hund 😉 Jag har nu upplevt min första vinter med hund och snart är det ett år sedan jag hämtade hem lille Loki. Han är så mycket lugnare nu och jag ser framemot mysiga sommardagar ihop. Hörde dock att det ska snöa imorgon igen… Men – har bokat in en vecka i solen under påsk och sedan fick jag en resa till Fuerta Ventura i födseldagspresent i maj så jag har mycket sol att se framemot <3

At last the sun and it is liiiittle more comfortable owning a dog 😉 I have experienced my first winter with dog and soon it will be a year since I brought home little Loki. He’s so much calmer now and I look forward to cozy summer days together. Heard, however, that it will snow tomorrow again … But – have booked a week in the sun during Easter and then I got a trip to Fuerta Ventura in birth day gift in May so I have a lot of sun to look forward to <3

Från brunchen hemma hos Rami. Jag gjorde mina älskade pizzabullar fast med tryffelsalami istället för kalkon. MUMS! Rami gjorde galna avotoasts också, så himla gott. Till det gjorde jag även Oreo-milkshakes och receptet på dom kommer upp här snart =)

From the brunch at Rami’s place. I did my beloved pizza buns but with truffle salami instead of turkey. YUM! Rami did some crazy avotoasts too, so yummy. I also did Oreo-milkshakes and the recipe for them coming up here soon =)

Ännu mer brunch haha! Jag älskar brunch när man sitter och umgås med sina vänner samtidigt som man äter goda saker. Mimmi bjöd på en riktigt fräsch och god brunch. Våra bruncher blir alltid i 5-6 timmar och vi satt med solen som lyste in och njöt. Perfekt lördag!

Even more brunch haha! I love brunch when sitting and socializing with my friends while eating good things. Mimmi invited to a really fresh and tasty brunch. Our brunches are always in 5-6 hours and we sat with the sun shining in and enjoyed our time. Perfect Saturday!

Igår jobbade jag härifrån. Så nice att sitta ute i solen och jobba. En av fördelarna med att ha eget företag och flexibelt jobb. Jag sitter alltid och jobbar i solen så mycket som jag kan på vår/sommar eftersom jag aldrig har semester. Klagar dock inte, tycker att det är helt fantastiskt att kunna göra det. Idag var det lite för kallt för att njuta, det finns gränser även för en soldyrkande svenne haha!

Yesterday I worked from here. So nice to sit out in the sun and work. One of the advantages of having your own business and flexible work. I always sit and work in the sun as much as I can in the spring / summer because I have never have vacation. I am not complaining though, I think it is fantastic to be able to do it. Today it was a little too cold to enjoy, there are limits even for a sun-worshiping swede haha!

Har fått så mycket blommor i helgen att hela lägenheten är fylld, jag ÄLSKAR blommor och på våren/sommaren brukar jag köpa nya blommor varje vecka. Det här budet fick jag från mitt fina team på Tourn. Tourn är bolaget som tar hand om min blogg och alla mina samarbeten. Dom är supergulliga och jag blev så rörd när jag fick hem den här fina buketten! Så söta!

I received so many flowers this weekend so the entire apartment is filled, I love the flowers and most during spring / summer, I usually buy fresh flowers every week. This commandment I received from my best team at Tourn. Tourn is the company that takes care of my blog and all my collaborations. They are super cute and I was so touched when I got home this beautiful bouquet! So cute!

2 reaktioner på “IPHONE PICTURES”

  • Emma skriver:

    Hej Alex! <3 Tänkte bara kolla om du någonsin funderat på en "Må bra-skola" här på bloggen. Några tips i vardagen för att en själv ska känna tillräcklig och gladare. Vad som kan göra så man känner lite mer livsglädje! Du verkar ha en del koll <3 Något som du känner gör dig på bättre humör eller självsäker m.m. Ta hand om dig, kramar!!

  • Hedda Söderberg skriver:

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.