OFF TO GÖTEBORG

Me & sis <3

Hej babes! Sitter på tåget mot Göteborg tillsammans med ett gäng härliga människor. Marre har ett event som jag ska visa mer av lite senare, jag håller på spela en vlogg! Har dock inte ens borstat håret än förlitar mig blint på mina favoriter och att dom kan göra mig fina haha 🙂 Ska sova över och åka hem imorgon, en liten mini-getaway som förlänger helgen lite. Lyx!!! Igår rensade jag genom ALLA mina skåp i hela lägenheten och slängde 8 sopsäckar med grejer, två stora sopsäckar med grejer att skänka bort och typ tre sopsäckar med grejer jag ska sälja sen! Jag var helt död igår, så tvingade med min kille för att äta pizza med mig och spelade lite tv-spel efteråt! Så mysigt =) 

Nu ska jag umgås lite med dom andra. Ni får se allt sen i min vlogg! Puss & kram 

Hey babes! Sitting on the train to Gothenburg together with a bunch of lovely people. Marre is having an event I will show more of a little later, I’m doing a vlog! However, I have not even brushed my hair and I trust blindly in my favorites and that they can make me pretty haha ​​:-) I will stay over and go home tomorrow, a little mini-getaway that prolongs the weekend a bit. Luxury!!! Yesterday I cleared through all my cupboards throughout the apartment and threw eight garbage bags with stuff, two large garbage bags with stuff to give away, and about three garbage bags with stuff I will sell later! I was completely dead yesterday, so I forced my boyfriend to eat pizza with me and played some video games! So cozy =) 

Now I’m gonna hang out with the others. You get to see everything in my vlog! X

13 reaktioner på “OFF TO GÖTEBORG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.