EN SORGENS DAG

Hej mina vänner! Ledsen för utebliven bloggande igår, men jag var helt inne i det hemska som inträffade här 🙁 Jag är så tacksam att alla mina nära och kära klarade sig, men samtidigt otroligt ledsen för de som inte upplever samma lättnad som jag fick igår.. Vi satt på tåget några minuter från centralstationen och jag blev väckt av flera missade samtal och sms, var på tåget stannar och vi klev av utanför stan.

Har haft en tung känsla hängande över mig sedan igår och den hänger på även idag. Jag har följt tragedin slaviskt men också sett hur fina människor är mot varandra och hur enhetliga vi svenskar och Stockholmare blir efter en sån hemsk händelse. Jag ska försöka fokusera på det istället och fortsätta sprida kärlek och gemenskap till alla medmänniskor runt mig <3

Hey my friends! Sorry for the loss of blogging yesterday, but I was completely in the terrible things that happened here 🙁 I’m so grateful to all my loved ones survived, but at the same time incredibly sorry for those who did not experience the same relief that I got yesterday .. we sat on the train a few minutes from the central station and I was awakened by several missed calls and text messages, where the train will stop and we got to leave the train outside of Stockholm.

I’ve had a heavy feeling hanging over me since yesterday and it hangs on even today. I have followed the tragedy slavishly but also seen how nice people are to each other and how consistent we are, Sweden and Stockholm, after such a horrible happening. I’ll try to focus on it instead and continue to spread the love and fellowship to all fellow human beings around me <3

1 reaktion på “EN SORGENS DAG”

  • Jen skriver:

    Man får påminna sig om de 16000 barn under 5 år som dagligen dör eller de 13000 personer som dagligen dör i diabetes. Döden är runt oss hela tiden, man får inte låta politikernas eko av terrordåd skrämma oss eller tynga oss. Sverige är en trygg plats. Även om 3 döda på 7 år i terrordåd också såklart är 3 personer för många<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.