MY IPHONE WEEKEND

Hej babes! Här kommer ett nytt inlägg på en helg genom min iPhone. Har dock inte varit så bra på att fota i helgen!

Hey babes! Here’s a new post on a weekend through my iPhone. Have not been so good at taking pictures of the weekend!

Rensning deluxe. Snart dags för mig att vara utflyttad ur min lägenhet och jag har seriöst rensat som aldrig förr. Trodde att jag skulle vara i ok fas efter förra flytten men nu har jag gått ännu hårdare haha! Har liksom tre pärmar kvar av allt jag hade i mitt förråd, en fjärdedel kvar av min garderob och massor av sopsäckar med kläder som ska skänkas bort och en hel hög med grejer jag ska sälja. Efter idag kommer det inte finnas mycket kvar att flytta, puhhh så skönt!!! Förstå vilken befrielse, jag är nu en kvinna utan förråd. High five till mig själv! =)

Cleanup deluxe. Time for me to be moved out of my apartment and I have serious cleared out everything as never before. Thought I’d be in ok phase after the last move, but now I have gone even harder haha! Has like three files left of everything I had in my storeroom, a quarter left of my closet and plenty of trash bags with clothes to be given away and a whole bunch of stuff I will sell. After today there will not be much left to move, puhhh so nice !!! Such a freedom, I am now a woman without a storage. High five to myself! =)

Precis innan helgen var vi i göteborg, det var supermysigt! Jag har dock haft en sjuk trötthet på slutet, antingen är jag utmattad eller så är det pollen. Har seriöst inte kunnat hålla ögonen öppna oavsett mängd koffein. Nu har jag ätit pollenmedicin och skippat koffeinet och sovit en massa, så jag hoppas att det kommer kännas bättre av sig själv.

Just before the weekend we were in Gothenburg, it was super cozy! I have had a sick tiredness at the end, either, I’m exhausted or there is pollen. Has seriously been unable to keep my eyes open regardless of the amount of caffeine. Now I have eaten pollen medicine and skipped caffeine and slept a lot, so I hope it will feel better by itself.

I söndags njöt vi av solen, så mysigt och Loki är en riktig soldyrkare haha. Det är så bra övning för honom att ligga ute och höra alla ljud utan att skälla. Liiiite skillnad mot för förra året när vi inte ens kunde ligga i parken för att han blev så stressad. Min duktiga <3 Och kolla så mycket mina frön har växt på bara en vecka, så coolt! Måste snart plantera om vissa av grejerna och om nån månad får allt flytta utomhus. Lyx!

On Sunday we enjoyed the sun, so cozy and Loki is a real sun lover haha. It is so good exercise for him to be out there and hear all the sounds without barking. Liiiittle difference from last year when we could not even be in the park because he was so stressed. My boy  <3 And check how much my seeds have grown in just a week, so cool! Must soon replant some of the stuff and in a month I’ll move it outdoors. Mmmm! 

8 reaktioner på “MY IPHONE WEEKEND”

 • Anonym skriver:

  Hej Alexandra!

  Jag har precis som du känt mig fruktansvärt trött och trodde att jag hade passerat gränsen och blivit utmattad, pluggar och jobbar så skulle inte bli förvånad om det var det jag hade blivit, var tvungen att sova 2 h mitt på dagen varenda dag och somnade innan 20.00 varje kväll.
  Jag började då att äta pollenmedicin och nu efter 2 v så känns det fruktansvärt mycket bättre, det enda som inte har blivit bra är att jag fortfarande nyser, men det är väl smällar man får ta 😉

  Hoppas att du börjar må bättre snart!! <3

  • Alexandra Bring skriver:

   Vad skönt att höra. Känner mig faktiskt piggare också så jag hoppas att det försvinner!!! Kram

 • Rebecca skriver:

  Var kommer du att sälja dina grejer du rensat ut? ?

 • Anna skriver:

  Loki är så söt, min hund ligger också gärna i solen 🙂

 • Karin skriver:

  Åh har du köpt ny lägenhet nu? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.