MY GLOSSYBOX!

INLÄGGET PRESENTERAS I SAMARBETE MED GLOSSYBOX

Heeeej! ÄNTLIGEN får jag berätta vad jag fotade förut, det är för min Bring Balance-box tillsammans Glossybox! 😀 Den här månaden är jag frontfigur för boxen och det känns så himla kul! Jag älskar hela konceptet med Glossybox, och jag fick min första box för flera år sedan och fastnade direkt. Det är så kul att testa nya produkter som man inte skulle hittat annars. Dessutom får ni som prenumerar på den här boxen ett unikt erbjudande på Bring Sportswear! =)

Jag tillsammans med Glossybox kommer även att anordna en härlig och lyxig Bring Wellness-day den 6/5 på Sandhamn, med träning och avkoppling. Det som är extra bra är att jag får tävla ut platserna till er! 🙂 För att gå in och tävla behöver ni först bli en Glossie, och det genom att börja prenumerera på boxen HÄR.  OBS. Det är begränsat antal platser och mer information kommer upp inom kort 🙂

Heeeey! Finally I get to tell you about what I photographed before, it’s for my Bring Balance box together Glossybox! 😀 This month, I’m the front person of the box and it’s so much fun! I love the whole concept of Glossybox, and I got my first box several years ago and was immediately hooked. It’s so fun to try new products that can not be found otherwise. Also, you will have to subscribe to this box an unique offer on Bring Sportswear! =)

I along with Glossybox will also organize a lovely and luxurious Bring Wellness 6th of may in Sandhamn, with workout and relaxation. What is especially good is that I can give out places for you with an competition! 🙂 More information about the day comes later. To go in and compete, you need to become a Glossie, and by register and start subscribe here. NOTE. The spots are limited!

Here’s some snaps from my first photoshoot with Glossybox! <3

26 reaktioner på “MY GLOSSYBOX!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.