HOLA FROM SPAIN

Heeeej från Spanien. Or not!!!! Hahahaa asså orkar ej med två sönderstressade hjärnor som klev upp 03, drog till Arlanda och insåg när vi skulle checka in att flyget går imorgon och inte idag haha :))))) kunde bara skratta. Men det positiva är att vårt hotellrum som är bokat från idag kommer vara redo när vi kommer tidigt imorgon!

Har också en sjukt bra dag att fixa klart allt jag inte hann med igår 😉 man får vara positiv! Nu ska vi dra iväg och käka lunch. Har suttit med leveransen av mina nya produkter som kommer ut senare idag. Alltid ett administrativt pusslande med alla produkter och några grejer som saknas. Ska se till att jaga rätt på dom men håll ögonen öppna idag :* hörs sen babes! Från Sverige. Haha!

Heeeej from Spain. Or not!!! Hahahaa with two broken stressed brains we got up 03, went to the airport and realized when we could not check in to our flight leaves tomorrow and not today haha ​​:))))) We could only laugh. But the positive is that our room is booked from today and will be ready when we come early tomorrow!

Also I have an awesome day to fix everything that I did not manage to do yesterday 😉 You have to stay positive! Now we’ll pull off and eat lunch. I’ve been working with the delivery of my new products coming out later today. Always an administrative puzzling of all products and some stuff are missing. Will hunt them now but stay tuned today: * See you later babes! From Sweden. Haha!

2 reaktioner på “HOLA FROM SPAIN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.