SPRING COLLECTION

This post is in collaboration with my brand Bring Sportswear

FIND THE WHOLE SPRING COLLECTION HERE

Heeeeej! ÄNTLIGEN är vårkollektionen ute, och dom grå biker tightsen sålde slut direkt sist så dom är back in bizzzz men annars har vi lite nyheter, de första paren är High Waist =) Älskarrrrrrrr! Den vita cropped topen finns bara i XS, eftersom dom övriga storlekarna strulat lite med leveransen, återkommer när dom är på plats.

Har gjort massa ärenden idag och nu är jag hemma, ska göra lite jobb klart och sen sova. Sov bara några få h inatt och ska upp igen 03 så är hyfsat död, kommer nog inte vara mitt bästa jag när det är dags att vakna inatt igen 😉 Vi hörs imorgon babes!

Heeeeej! At last the spring collection is out, and the grey biker leggings sold out so fast the last time so they are back in bizzzz but otherwise, we have some news, the first pairs is High Waist =) Love em all! The white cropped top is only available in XS, because those other sizes messed around with the delivery, will let you know when they are in place.

I’ve done a lot of things today and now I’m at home, must do a bit work and then it’s time for sleep. Slept only a few hours last night and will be back up at 03 tonight, I’m already pretty dead, will probably not be my best when it’s time to wake up tonight again 😉 See you tomorrow, babes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.