MOUNTAINS OF GRAN CANARIA

Hej fina ni! Alltså internet är verkligen manana här haha, men nu är äntligen bilderna uppe 😉 Vi tog bilen och åkte upp i bergen för att se solnedgången, helt magiskt! Vi käkade också middag på en resturang med utsikt över havet och det var så harmoniskt att sitta ute i värmen och njuta bara. Jag är så slut och det här var verkligen precis vad jag behövde. Avkoppling.

Träningen har gått så dåligt på slutet, jag har försökt att inte stressa upp mig eftersom jobbet haft övertaget då jag haft galet mycket, men det kommer vara lite lugnare när jag kommer hem så då blir det att träna!

Jag åker ju till Spanien igen i maj, så jag har verkligen mer att se framemot innan sommaren kommer till Sverige. Har inte bokat nåt alls i sommar faktiskt, funderar på att hyra nån stuga i skåne eller nåt, tipsa gärna om ni har semestertips i Sverige 🙂 Man vill ju passa på att vara hemma enda gången på året det är riktigt nice.

Hello babes! The Internet is really manana here haha, but now finally the pictures are up 😉 We took the car and went up to the mountains to see the sunset, absolutely magical! We also had dinner at a resturant overlooking the ocean and it was so harmonious to sit outside in the heat and just enjoy. I’m so tired and this was really just what I needed. Relaxation.

The training has gone so bad in the end, I have tried not to rush me up because the job had the upper hand lately, but it will be a little calmer when I get home, so then it will be time for workouts!

I go back to Spain back in May, so I really have more to look forward to before summer arrives in Sweden. I have not booked anything at all in the summer in fact, looking to hire some cottage in Skåne or something, feel free to tell whether you have holiday tips in Sweden 🙂 I want to take the opportunity to be at home the only time of year it is really nice.

6 reaktioner på “MOUNTAINS OF GRAN CANARIA”

 • Sandra skriver:

  Hej Alexandra!

  Jag kommer från och bor i Skåne, så jag har många tips härifrån! Men det som jag verkligen skulle vilja rekommendera är definitivt Österlen. Här ligger de små orterna Ystad, Vitemölla, Simrishamn, Mälarhusen….här finns massvis av mysiga och vackra sommarställen inom kort köravstånd 🙂

 • pilla skriver:

  Fint! Ja, bättre att resa utomlands när inte Sverige levererar. Min sommarfavorit i Sverige är Smögen.

 • Amanda skriver:

  Jag kan verkligen rekomendera Dalarna och Leksand , sjukt mysigt och så vackert ❤

 • Anna Eliasson skriver:

  Hej!

  Vi har ett litet mysigt torp på Österlen som vi hyr ut över sommaren. Det är inte stort. Men där finns grillplats, öppen spis, rinnande varm/kallvatten, fullt utrustat kök och plats för runt 6 personer att sova. Vi har själva hund, så Loki är självklart välkommen.

  Om det låter intressant så finns det bilder och mer information på vår hemsida tryde.nu

  P.S: Tack så hemskt mycket för en superbra blogg. Jag har följt dig i säkert 4 år nu, och tycker att det är så himla mysigt att följa dig och din framgångssaga. Du är en en riktigt förebild! Ta hand om dig, och ha en fortsatt fin vistelse i Spanien.

 • Sara skriver:

  Hej Alexandra!

  Vill tacka dig för det du berättat i din blogg om din skolios och ryggträning, för du har inspirerat mig till att börja ta tag i min skoliosrygg. Är 27, det är verkligen dags att göra något. Har precis börjat & tänker på dig när jag kämpar på gymmet och det gör ont! Men vill inte leva resten av livet med smärta & tänker kan du så kan jag också! Ryggen här kommer jag nu jävlar 🙂 Tack! /Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.