TIVOLI

>

Hej mina fina. Igår drog vi till ett Tivoli och hade the best time ever! Haha! Jag älskar ju typ allt som barn älskar så jag hade galet kul. Åkte lite karuseller, käkade sockervadd och sköt ner ringar på flaskor. Jag sköt ner alla tre, blev impad av mig själv 😉 Har varit på skjutbana en gång och det var kul men jag tyckte det var läskigt med själva skotten, så det här med små korkar passade mig bättre haha.. Idag blir det poolhäng och chill, jag sov i 10 h inatt så jag känner mig väldigt utvilad äntligen. Skönt!!! Vi får se vad vi mer hittar på idag, kanske åker en sväng till öknen.

Lever i alla fall life och njuter deluxe på det som är så nära semester jag kan komma. Men kika in här senare idag så kommer det upp lite kul info om nån av er vill hänga med mig och träna framöver. Puss

Hello my darlings. Yesterday we went to the Tivoli and had the best time ever! Haha! I love  everything that children love so I had crazy fun. Went for a few little rides, ate cotton candy and shot down rings on  bottles. I shot down all three, became impressed by myself 😉 I have been to the shooting range once and it was fun but I thought it was scary with the shots, so this small caps suited me better haha .. Today is the pool hanging and chill, I slept for 10 hours last night so I feel very rested at last. Phew!!! We’ll see what else we can do today, might go on a trip to the desert.

Living life and enjoys it deluxe on something that is so close to a vacay I can get. But come in here later today, I will show some fun info on any of you want to hang with me and workout soon. Kiss

6 reaktioner på “TIVOLI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.