MY GLOSSY COMPETITION

THIS POST IS IN COLLABORATION WITH GLOSSYBOX 

Hej mina fina! <3 Jag lovade ju lite mer info om tävlingen jag har tillsammans med Glossybox! För att vara med att tävla klickar ni HÄR. Steg 1 är att bli en Glossie (börja prenumerera på boxen, 139:-/mån och produkter till ett värde av över 475:-). Bland annat ingår det en Cleansing Conditioner från Elgon. Det är ett balsam som man tvättar håret med för att det inte ska slita på håret. Spännande! Sedan har ni resten av informationen på sidan och det är även där ni skriver er motivation =) 8 vinnare kommer att utses, och alla vinnare får ta med en vän med mig och Glossy till Sandhamn! Vinnarna kommer att utses den 1 maj.  Kommer bli galet kul och en sjukt mysig dag, ser framemot att dela den med några av er <3

Schema för Bring Wellnessday:
9.30 tar vi en båt till Strömkajen 
12.00 Workout tillsammans med mig
13.30 Lunch
15.00 Aktivitet med Glossybox (inner beauty)
16.30 Fika & tillgång till spa 
18.00 Båten går hemåt! 

Så kul, önskar er lycka till och att vi ses den 6:e maj på Sandhamn! :*

Hello my darlings! <3 I promised you some more info about the competition I have with Glossybox! To join the competition you click HERE. Step one is to become a Glossie (start sign-in box 139SEK / month, and products with a value of over 475SEK). It includes for example a cleaning conditioner from Elon. You wash your here with it without damaging the hair. Exciting!  Then you have the rest of the information on the link above where you write your motivation =) 8 winners will be selected, and all winners will be able to bring a friend! The winners will be announced May 1! It will be crazy fun and a very nice day, looking forward to sharing it with some of you <3

Schedule for Bring Wellnessday:
9:30, We take a boat to Strömkajen
12:00 Workout with me
13:30 Lunch
15:00 Activity with Glossybox (inner Beauty)
16:30 Coffee & spa access
18:00 The boat goes home!

So fun, wish you good luck and I hope I’ll see you May 6 at Sandhamn! *

11 reaktioner på “MY GLOSSY COMPETITION”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.