DINNER BY THE SEA

Hej fina ni och god morgon, alltså har inte ställt larm på två dagar och har sovit i 10 h och sen 10,5 h inatt, haha snacka om trött tjej! Men nu känner jag mig verkligen utvilad och avslappnad, är så himla glad att vi bokade en resa över påsken. Trodde först att det var fel på min mail imorse, innan jag kom på att det fortfarande är röda dagar. Imorgon lär det dock inte se ut på samma sätt har jag en känsla av 😉

Men – hur fint var det inte där vi käkade middag för några kvällar sedan? Lyx att sitta ute, njöt verkligen. Alltså jag har varit lite fördomsfull mot Gran Canaria efter att jag var här som 14-åring och blev uppraggad av massa äckliga gubbar haha, men det är verkligen superfint här och det finns många smultronställen. Igår åkte vi till öken, det var så fint, ska visa bilder sen! Nu ska jag smörja in mig med SPF och lägga mig och läsa en bok i solen. Håller på läsa uppföljaren till Shantaram, så bra och varje bok är 1000 sidor så måste bli klar innan jag kommer hem! Ha en skön sista ledig dag om ni är lediga <3

Hello babes and good morning! I haven’t  set the alarm in two days and slept in 10 hours and then 10.5 hours last night, haha talk about tired girl! But now I feel really refreshed and relaxed, am so glad we booked a trip over Easter. Thought at first that it was something wrong on my email this morning, before I realized that there are still red days. Tomorrow it will probably not look like the same way I have a feeling 😉

But – how nice was it were we ate dinner a few nights ago? Luxury sitting out, I really enjoyed it. So I’ve been a little prejudiced against Gran Canaria after I was here at age 14 and was picked up by the mass of disgusting old men haha, but it’s super nice here and there are many places to visit. Yesterday we went to the desert, it was so nice, I’ll show you pictures later! Now I’ll put on SPF and will go and read a book in the sun. I am reading the sequel to Shantaram, so good, and every book is 1000 pages must be done before I come home! Have a great last day off if you are free <3

7 reaktioner på “DINNER BY THE SEA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.