LOGO LEGGINGS

In coIIaboration with Bring Sportswear <3 

 Get them at www.bringsportswear.com

Hej babes och hej fredag!!! SÅ nice! Är peppad på helg fast jag nyss kom hem haha, ska bara chilla i helgen, bruncha och plantera lite nya frön, några växter överlevde tyvärr inte min påhittade vattning med kanaler under krukorna haha. Fan, försökte iaf!

Har haft möte med min advokat idag om en tvist som jag hoppas kommer lösa sig nu, och sen var jag på möte med ett bokförlag. Mycket spännande möten nu, vi får se vad framtiden bjuder på men förhoppningsvis mycket roliga grejer! =) Nu sitter jag på Babel och har precis haft ett lunchmöte, ska springa på systemet innan jag tar helg. Ett glas vin ikväll känns på sin plats. Ska ni göra något speciellt i helgen? <3

Hi babes and hello friday!!! SO nice! Im excited about weekend even though I just got home haha, just gonna chill in the weekend, brunching and plant some new seeds, some plants did not survive my faded watering with channels under the pots haha. Damn, I tried at least!

Have had a meeting with my lawyer today about a dispute that I hope we will solve now, and then I was in a meeting with a publisher. Very exciting meetings now, we’ll see what the future offers but hopefully lots of fun stuff! =) Now I’m at Babel and have just had a lunch meeting, gonna run to the liquor store before taking weekend. A glass of wine tonight feels in its place. Are you going to do something special this weekend? <3

4 reaktioner på “LOGO LEGGINGS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.