DESERT

Hej fina ni <3 Shit vad snabbt helgen har flygit iväg, har typ inte ens hunnit andas. Nu kom jag precis hem och har tid att blogga =) Har varit på brunch, babyshower och annat fix. Igår somnade jag i soffan, hello again pollen jag har inte saknat dig hehe. Käkade iaf allergitablett idag så nu blir det att käka såna igen.

Hur nice ser det inte ut i öknen här då? Det blåste som fan så jag var helt sandig men det var ändå nice haha! Tog med en flaska vin så har nu även provat dricka vin med sand, lite godare utan 😉 Men det var så kul älskar verkligen öknen. Det är så långt ifrån vad man brukar gå runt i, coolt med allt naturen i världen har att bjuda på.

Nu ska jag äta en majskolv med grillkrydda, en av dom godaste sakerna jag vet är majs. Väljer det före godis alla dagar  i veckan. Antingen i ugn med grillkrydda eller burkmajs med smör och salt i, avancerad tjej haha. Vi hörs om en stund ska fixa ett inlägg som jag fått lite frågor om på slutet. Puss

Hi you <3 This weekend has really flown away, it feels  like I have not even breathed. Now I just got home and have time to blog =) Have been to brunch, baby shower and other fixes. Yesterday I fell asleep on the couch, hello again pollen I have not missed you hehe. I’ve been taking allergic tablets today, so now it’s time to start this again.

How nice is it not in the desert here then? It was very windy so I was completely sandy but it was still nice haha! Took a bottle of wine, so have also tried drinking wine with sand, a little better without;) But it was so fun and I really loving the desert. It’s so far from what you usually walk around in, cool with everything the world has to offer.

Now I’m going to eat a corncob with grill seasons, one of the best things I know is corn. I choose it before sweets every day of the week. Either in the oven with grill seasons or canned with butter and salt in, advanced girl haha. I will talk to you in a moment on a post I got a few questions about lately. Kiss

2 reaktioner på “DESERT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.