WEEKEND THROUGH MY PHONE

Fredag: Hade ett möte och tog sen en sen lunch på Babel med jobb och fix. Efter det åkte jag förbi min killes brorsa och sedan på kvällen kom min syrra och Erik, vi käkade asiatisk tacos och spelade TV-spel. Precis så som jag vill att mina helgkvällar ska se ut, familj & mys =)

Friday: Had a meeting and then had a late lunch at Babel with work and fix. After that, I went to my boyfriends brother and then in the evening my sister and Erik arrived, we had Asian tacos and played video games. Just as I want my weekend evenings to look like, family & cozy =)

Lördag: Jag och Loki promenerade till Mimmi för en brunch. Vi lurade Mimmi lite och lämnade det hon ska ha på sig på sin möhippa utanför dörren, men eftersom hon gillar att ha koll så fanns det nere i påsen en inbjudan med datum & tid, men mer än så vet hon inte 😉 Hon blev glad att vi känner henne tillräckligt haha! Det ska i alla fall bli superkul, det vi nu ska göra hihi. Efter det åkte jag och storhandlade, sen hem och lagade middag hemma, gjorde sötpotatispommes i ugn (ska göra om och posta receptet här sen, blev SÅ gott), med lite andra goda saker. Kollade på Talang och de avsnitt av Finaste familjen som jag missat!

Saturday: Me and Loki walked to Mimmi for a brunch. We fooled Mimmi a little and left what she would wear at her bridal shower outside the door, but because she likes to know what’s going down it was down in the bag an invitation with date & time, but more than that, she does not know 😉 She became happy that we know her enough haha! In any case, it will be super nice, whatever we are going to do hihi. After that I went grocery shopping and then went home and made dinner at home, made sweet potato fries in the oven (will redo and post the recipe here later, it was SO good), with some other yummy things. Looked at Talang and the episodes of the Finest Family that I have missed!

Söndag: En till överraskning, vi hade babyshower för Zamantha och åt brunch på Clarion Sign. Massa mysigt pynt som jag såklart glömde fota, men en massa tjejer med nya och gamla ansikten för mig. Efter det åkte jag hem för att bara ta det lugnt, och kollade senare på The Accountant (asbra film förövrigt) och spelade sen vänd-tia och drack te tills det var dags att sova. Så såg min helg ut, halvt fullproppad men också mycket mys. Nästa helg är en långhelg för många, jag ska iväg med Mimmi på lördagen men vi får se vad resten bjuder på. Lever för helgerna just nu haha 🙂

Sunday: One more surprise, we had babyshower for Zamantha and had brunch at Clarion Sign. Lots of cozy decorations that I obviously forgot to take photos of, but a lot of girls with new and old faces for me. After that I went home to just calm down, and later looked at The Accountant, and then played cards and drank tea until it was time to sleep.  Next weekend is a long weekend for many, I’m going with Mimmi on Saturday but we’ll see what the rest offers. I live for the weekends right now haha 🙂

3 reaktioner på “WEEKEND THROUGH MY PHONE”

 • Emma skriver:

  Om du bara fick välja ett av alla dina recept som man bara måste testa, vilket hade du valt då? Vilket är den absoluta favoriten? 🙂

 • Doris skriver:

  Kommer du hålla din pojkvän hemlig eller kommer vi läsare få reda på vem det är? 🙂

  Föresten, angående dina träningsbhar, hur bra stöd har de? Jag har opererade bröst och min kirurg har sagt att jag enbart ska köra med tränings-bh-ar som har maximal stöd …hoppas de du designar har de så man kan köpa, älskar din design! 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Vi har valt att ligga lågt tills vidare 🙂

   Gällande sport-bhar så har ingen av dom som finns just nu maximalt stöd men man vet aldrig vad som händer framöver! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.