MITT FAVORITRECEPT!

Q: Om du bara fick välja ett av alla dina recept som man bara måste testa, vilket hade du valt då? Vilket är den absoluta favoriten? ?

A: SÅ svårt att bestämma haha!!! Men jag gjorde som så att jag valde mina favoriter ur några olika kategorier, hoppas det är ok!

Mitt favoritmiddagsrecept på en vardag:

Smörstekt gnocchi med svampsås (HÄR). Det är både veg och sjukt gott!

Mitt favoritrecept för en middag med vänner:  

Vietnamesiska vårrullar (HÄR). Så fräscht och kul med plockmat så man kan fixa lite själv medan man hänger. Om ni hellre vill ha kött än räkor kan jag verkligen rekommendera att göra min asiatiska oxfile (HÄR) till, jag brukar göra både och för många i min omgivning föredrar köttet.

Min favoritdessert: 

Snickerskakor (HÄR). Har älskat dessa sen jag var typ 12 bast, perfekt med lite sälta i det söta. Det här är en galen galen dessert och man kan göra det lite fint och servera med bär så känns det lite nyttigare i alla fall haha!

Bäst på brunchen: 

Pizzabullar (HÄR). Jag har börjat byta ut kalkon mot tryffelsalami, rekommenderar det varmt. Jag äter ju inget med gris men detta är undantaget. Det är galet gott. Går självklart att köra helt utan för ett vegetariskt alternativ. Dessa går så snabbt att göra och blir så himla himla goda. Alla älskar pizzabullar!

4 reaktioner på “MITT FAVORITRECEPT!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.