MOVING ON


Efter ett år i min pärla är det dags att flytta vidare. Har så sjukt roliga minnen härifrån med mina tjejer. Alla känner sig hemma här och nästan alla mina kompisar har bott här lite. Har gått från ledsen till glad här. Det var även min första sekelskiftestvåa och jag är så stolt att jag lyckades köpa den alldeles själv. Det var en hel del renoveringar men allt blev så himla fint! Jag har inte köpt något nytt än men jag håller på =) Mer om det när det är klart! Jag har sålt typ alla möbler och det känns så skönt att börja om med något nytt. 

Har i alla fall haft sjukt mycket att fixa med att rensa ut allt och jag behåller typ en tiondel av allt jag haft så jag flyttar lätt 😉 Men har varit så mycket fix så ska bli en riktig befrielse att lämna över nycklarna till dom nya ägarna. Nu ska jag gå till banken och sätta in lite pengar som jag fått från lite av det jag sålt! Väldigt skönt att ha packat klart allt och att flyttlasset snart går. Puss 

2 reaktioner på “MOVING ON”

  • Malin skriver:

    Känner igen det där med att flytta och sälja saker. Jag och min sambo flyttade för 3 veckor sedan efter att vi renoverat en gård på landet i snart ett år. ( utsidan är kvar att renovera ). Men vi sålde typ allt vi hade, vi sparade 2 möbler bara. Sen köpte vi allt nytt, när man bott själv och sen bor ihop så har man inga saker som matchar haha. Å bägge har bott ensamma innan och sen tillsammans innan vi flyttade nu så en del saker har hängt med, läääääänge 😉 Men så skönt med nytt fint hem och nya saker. Hoppas allt går bra med denna flytten för dig. Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.