CHILLIN’

HAHA alltså vilket skämt denna flytt är, hade inget bangat att sitta sådär i poolen igen! Näää, istället har jag hängt i kartonger och tagit andningspauser i soffan med lite jobb, jag är så över. Det blir alltid såhär när jag flyttar, det känns som mitt liv är på gränsen hela tiden och när ett nytt stressmoment läggs på rasar hela upplägget. Nåjaa, nu är jag utflyttad och lägenheten städas, imorgon lämnas nycklarna och ett kapitel  är avslutat.

Nästa gång jag ska flytta ska jag fan flytta dit jag ska leva resten av mitt liv, och nej jag skämtar inte. Idag har det i alla fall gått väldigt smidigt och snart är jag klar. Man tror ju alltid att ”äh, det där är ingen fara” tills man står där och inser hur lång tid allt tar. Nästa vecka blir en stressfri skön ”normal” vecka och veckan efter det drar jag till Spanien igen. S k ö n t. Jag har i alla fall köttat på och betat av grej efter grej, så när jag är klar är jag klar med allt. Bästa känslan som finns! När jag skulle äta lunch så blev Loki akut kissnödig, det visade han genom att ställa sig och kissa på min fot, det var den lunchpausen hahaha. Han är i alla fall 99% rumsren så ska inte klaga, minns i början vilket kaos det var. Gå upp varje natt, och städa bort alla olyckor i diverse möbler och typ överallt annars.

Började nyss garva högt här hemma, för igår handlade jag och tappade bort en grej jag var hundra att jag hadnlat, så hittade jag den idag i plantan med mynta, hade inte ens sett det.. Jaja, ni märker ju nivån på mig nu, förlåt att jag klagar ;P Nu ska jag fortsätta kötta på här och snart är jag tillbaka som vanligt på bloggen. PUSS

HAHA, what a joke this move is, had not said no to sit in the pool again! Well, instead I have been hanging in cartons and taking breathing breaks on the couch with some work, I’m over. It’s always like this when I move, it feels like my life is on the verge all the time and when a new stress moment is put on it rages the whole set-up. Well, now I’m relocated and the apartment is cleaned, tomorrow the keys are left and a chapter is finished.

Next time I’ll move, I’ll live the rest of my life, and no I’m not joking. Today, it has been very smooth and soon I’m ready. I always believe that ”oh, that’s nothing” until I get there and realize how long it takes. Next week, will be a stress free, ”normal” week and the week after that, I will go to Spain again. I have at least done everything this week, so when I’m done I’m done with everything. Best feeling! When I was going to eat lunch, Loki really had to pee, he showed me by peeing on my foot, so that was my lunch break hahaha. He is at least 99% going at and do his needs, so I do not complain, I remember at first what chaos it was. Get up every night, and clean up all accidents in various furniture and everywhere else.

Just started tearing up here at home, for yesterday I was grocery shopping and lost an item I was a sure that I had bought, so I found it today in the plant with mint, had not even seen it .. Yes, you notice the level of me now, Sorry that I’m complaining; P Now I’ll continue to get done here and soon I’ll be back as usual on the blog. KISS

2 reaktioner på “CHILLIN’”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.