GLOSSYBOX WITH ME

– I SAMARBETE MED GLOSSYBOX –


Hej babes! Nu har min Bring Balance-box tillsammans med Glossybox äntligen börjat skickas ut 😀 Det är alltså månadens box och ingen extrabox, så om ni börjar prenumerera får ni den som första box. Ni kan börja prenumerera eller läsa mer HÄR. Det är bland annat en stor intervju med mig i deras GLOSSY mag och även flera härliga produkter.

Jag vill påminna er om att ni genom att börja prenumera kan tävla om att hänga med mig och Glossy till Sandhamn den 6/5, vi kommer köra en heldag med båtresa från Stockholm och ni kommer bland annat kunna svettas med mig men även kommer fokus ligga på inner beauty med Glossybox. Det är 8 personer som kommer vinna, och alla får ta med sig en kompis. Det kommer bli en supermysig dag. Det ni behöver göra är alltså 1) Bli en Glossie och 2) Skriva en motivering varför just DU ska få hänga med mig HÄR. Sista anmälningsdagen är nu 30/4 så skynda om ni vill med!

Hi babes! Now, my Bring Balance box with Glossybox has finally begun to be sent out 😀 It’s the month’s box and no extra box, so if you start subscribing, you’ll get it as the first box. You can start subscribing or reading more HERE. It’s a big interview with me in their GLOSSY mag and also several lovely products.

I would like to remind you that you can compete with Glossy to Sandhamn on 6/5, we will do a full day starting with a boat trip from Stockholm, and you will be able to sweat with me, but the focus will also be on inner beauty with Glossybox. There are 8 people who win, and everyone can bring a mate. It will be a super nice day. What you need to do is this 1) Become a Glossie and 2) Write a motivation why YOU should win HERE. The deadline for registration is 30/4!


Hello favs! Älskar att det är en BUS med, hejdå spöket! 😉 Perfekt sätt att se fräsch ut snabbt! Älskar att ha lite färg på mig, helst på gymmet när jag oftast tränar i linne.

Hello favs! Love it’s a self-tanner included, bye ghost! 😉 Perfect way to look fresh quickly! Love to have some color on me, preferably at the gym when I usually train in a top.

2 reaktioner på “GLOSSYBOX WITH ME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.