ESPANAA

En riktigt chillar-kväll i Spanien tog vi vara på den fina utsikten utanför hotellet. Så nice! Har knappt rört min sminkväska sen jag kom hem, välkommen tillbaka till livet deluxe 🙂 Ser verkligen framemot att bli klar med allt, har bara lite kläder att hänga upp och grejer att ta ner till källaren. Skönt!

Idag är jag dock på hemligheter, det är nämligen dags för min bästa kompis Mimmis möhippa! Vi ska göra lite mysiga saker och kommer sova borta inatt. Så tajmat med långhelg, har lite jobb att göra imorgon men sen blir det fan att chilla. Ska ta en sovmorgon på måndag eftersom många är lediga och förhoppningsvis blir det lite lugn och ro på mailen. Men nu ska jag tagga till och använda min sista energi för att ha en magisk dag med fina tjejer. Vi hörs senare babes, puss!

A really chilly evening in Spain we took on the beautiful view outside the hotel. So nice! Have barely touched my makeup bag after coming home, welcome back to life deluxe 🙂 Really looking forward to getting done with everything, I just have some clothes to hang up and stuff to go down to the basement. Nice!

Today, however, I’m on a secret thing, it’s time for my best friend Mimmi’s bridal shower! We will do some cozy things and will sleep away tonight. Such a good timing with the long weekend of holidays, I have some work to do tomorrow but then I will only chill. I will take the morning off and sleep on Monday, as many are free from work and hopefully, it will be a bit of peace and quiet on the mail. But now I’m going to use my last energy to have a magical day with nice girls. Talk to you later, kiss!

7 reaktioner på “ESPANAA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.