THE PERFECT BLENDER!

I SAMARBETE MED ELECTROLUX 

Get it or read more – HERE

Hej fina ni! Åh vilket roligt samarbete jag har här, det är tillsammans med Electrolux och deras Masterpiece Blender Limited Edition. Som ni vet älskar jag ju att laga mat och det blev inte direkt tråkigare med den här snyggingen. Seriöst, har ni sett en finare maskin i köket? Blev SÅ glad när jag såg den haha! Fick flera frågor på Snapchat efter jag la upp den om vad det var för något och här har ni den 😉

Jag provade göra hemmagjord Nutella (recept HÄR) och en fräsch juice på äpple, is, mynta och passionsfrukt! Eftersom den har en powertilt-teknik så fastnar inte saker i botten och det gick jättebra att köra nötterna som blev helt lena. Jag provade göra just med nötter eftersom lutningen gör att ingredienserna inte värms upp, och just oljan i nötter kan vara väldigt känslig för det 🙂 Funkade skitbra! Det är 2,2 l behållare och jag älskar den haha! Det är så kul att göra samarbeten med en produkt man verkligen älskar. Man ser inte det på bilderna, men titan-skärbladen inuti är i mässingfärg så den är fin även när den bara står på bänken tom. Passar perfekt in i mitt kök!

Hello, you guys! Oh, what fun cooperation I have here, it’s with Electrolux and their Masterpiece Blender Limited Edition. As you know, I love to cook and it was not directly boring with this good looking one. Seriously, have you seen a finer machine in the kitchen? WAS SO happy when I saw it haha! Got several questions on Snapchat after I posted it about what it was for something and here you have it 😉

I tried to make home-made Nutella (recipe HERE) and a fresh juice on apple, ice, mint and passion fruit! Because it has a power tire technology, things do not get stuck in the bottom and it was great to drive the nuts that were completely slippery. I tried to do just the nuts because the slope causes the ingredients to not heat up, and just the oil in the nuts can be very sensitive to it 🙂 Funky fun! It’s 2.2 l container and I love that haha! It’s so fun to do business with a product you really love. You can not see it on the pictures, but the titanium cutters inside are in gold color so it’s nice even when it’s just on the bench empty. Fits perfectly into my kitchen!

19 reaktioner på “THE PERFECT BLENDER!”

 • Johanna skriver:

  Wow så snygg! Vart kan man köpa den?
  Finns den i mässing?

 • Veronica skriver:

  Alltså nutellan ser galet god ut, hur kommer det sig att min matberedare inte lyckas göra en rinnig smet av nötterna som jag mixar, har försökt med allt, även att tillsätta vatten 🙁

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Veronica! Testa att köra nötterna längre, mina blev smuliga först innan det övergick till det ”smöriga”. Men det kanske är så att din matberedare inte klarar av nötter, kanske dags att byta till denna 😉 Haha! Kram

 • Anna skriver:

  Fina bilder 🙂 Hur många liter rymmer den utan att svämma över? 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej! Den rymmer 2,2 l och jag lämnade en liten bit utan att det svämmade över när jag körde den 🙂

 • Emelie skriver:

  Hej fina du! Har länge inspirerats av din blogg och framförallt din träning och blir träningsmotiverad av att klicka in här. Dock undrar jag, eftersom det inte går att se dina gamla före/efter bilder längre på bloggen, jag har läst att du alltid haft svårt att gå upp i vikt och varit väldigt smal, undrar dock om din rumpa alltid varit naturligt åt det större hållet eller har du tränat upp den? Ursäkta om det är en dum fråga men jag håller på och tränar just den delen riktigt mycket och vet inte direkt vilka resultat ”är möjliga”. hoppas du inte tar illa upp, använder massa övningar jag sett hos dig och ser dig som en stor inspiration. Kram!

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack snälla <3 Den har alltid varit befintlig, men fett och muskler i kombination har gjort att jag blivit lite mer kurvig 🙂 Kram!

 • Agnes skriver:

  Sjukt snygg mixer! Har en fråga, hur mycket låter den? Den jag har nu låter nämligen överjävligt mycket, gör ont i hela huvudet. Vill inte gå på den niten igen. Tack för en jättebra blogg!

  • Alexandra Bring skriver:

   Alltså när man kör nötter lever det ju om, men jag tycker inte alls att det var överjävligt som andra blenders jag haft tidigare haha! Jag stod i köket och höll på under tiden =) Tack fina du <3

 • Anne C skriver:

  Älskar dina recept, så snabba att göra ?

 • Vivica skriver:

  Wow vilken dröm att vakna till, måste testa nutellan!

 • Nina skriver:

  Men gud så fin den var!

 • Jonas skriver:

  Så inbjudande bilder, ser väldigt gott ut 🙂

 • Sindy skriver:

  Men sååå fina bilder!

 • Mikaela HG skriver:

  Hej Alexandra!
  Jag har följt din blogg i många år men aldrig kommenterat!
  Jag älskar verkligen ditt sätt att tänka, dina recept och dig som person! Du inspirerar verkligen mig på många plan och ville bara säga tack för att du är du!

  Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.