VLOGG – STORY TIME OM MIN STALKER

PRENUMERERA PÅ MIN KANAL – HÄR

Hej babes! Igår spelade jag in min första Story Time om min stalker som jag hade. Hoppas att ni gillar den <3 Idag är jag på Sandhamn och hänger med massa härliga tjejer hela dagen, om jag inte råkat försova mig eller nåt så är jag redan på plats 😉 Haha skoja, försover mig aldrig. Jag är en sån som vaknar 18 gånger per natt om det är nåt viktigt jag ska upp till för att jag är så rädd att jag ska råka försova mig. Därför bokar jag typ aldrig in något på morgonen. Man är ju lite bortskämd som egen företagare!

Ha en superhärlig dag i solen (jag hoppas att ni har sol, annars får ni ha en fin dag ändå) mina fina läsare <3

Sorry guys, a swedish vlog <3

Today I’m at Sandhamn and hanging out with lots of lovely girls all day, if I did not happen to oversleep I’m already in place 😉 Haha, no. I’m the one who wakes up 18 times a night if I have something important I’m up to because I’m so afraid I’m going to oversleep. Therefore, I never book in something in the morning. You are a bit spoiled as your own boss!

Have a super day in the sun (I hope you have sun, or you’ll have a nice day anyway) my nice readers <3

5 reaktioner på “VLOGG – STORY TIME OM MIN STALKER”

 • Felle skriver:

  Hej Alexandra. Skulle inte du kunna göra ett inlägg där man kan hitta nya (tränings)kompisar? Alltså att du lägger ut ett inlägg så kan man kommentera vart man bor och sådär så kanske man hittar någon ny tränibgssugen vän? Det hade hjälpt extremt mycket!?

 • Kerry skriver:

  Hej fina! Älskar din blogg grymt mycket <3 Du verkar så himla skön haha. Skulle du kunna göra någon vlogg/inlägg om dina tatueringar? Tycker alltid att det är så kul att läsa om sånt 🙂 Puss och kram <3

 • Nina skriver:

  Älskar när du delar med dig av saker 🙂

 • A skriver:

  Uuuusch vad läskigt :((( varför gör man sådär… such a creep!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.