BRING WELLNESS DAY

Bilder från Freja <3

Hej fina ni! Igår var jag ju som sagt på Sandhamn med vinnarna av tävlingen tillsammans med Glossybox! Vi hade en så himla nice dag med sol, båttur, spa, träningspass med mig och massa annat kul 🙂 Så härligt gäng och dagen bjöd på mycket skratt och härlig energi.

Efter att jag kom hem vid 21 så beställde vi hem mat och slötittade på en film innan jag somnade så trött, sov typ 10 h inatt.  Skönt!! Idag mötte jag upp min syrra för pedikyr och sen lite shoppande av basgrejer. Jag är nog en av få tjejer som inte njuter av att shoppa, tycker det är ganska tråkigt och provar aldrig nåt i butik så jag köper nästan alltid samma saker men i lite olika utföranden haha. Har också beställt hem lite på nätet för min resa till Spanien. Imorgon skulle jag egentligen sitta på planet, men har en inspelning på tisdag så åker på onsdag. Ska fota lite samarbeten där borta. Mycket jobb men så himla kul! Nu har min kille gjort pannkakor till mig <3 och jag ska jobba klart lite grejer. Vi hörs senare, ha en fin söndag :*

Hello, you guys! Yesterday I was, as I said, at Sandhamn with the winner of the competition together with Glossybox! We had such a nice day with sun, boat ride, spa, workout with me and lots of fun 🙂 So lovely and the day offered a lot of laughter and lovely energy.

After I got home at 21, we ordered food and watched a movie before I fell asleep, so tired, slept for 10 h 😀 Today I met my sister for pedicure and then a little shopping of basic things. I’m probably one of the few girls who does not enjoy shopping, I think it’s quite boring and I’m never trying on anything in the shop so I almost always buy the same things but in some different versions haha. Have also shopped a little online for my trip to Spain. Tomorrow I would be on the plane, but have a recording day on Tuesday so I go on Wednesday instead.  A lot of work but so much fun! Now my guy has made me pancakes <3 and I’m going to work a little bit of stuff. Talk to you later, have a nice sunday: *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.