WEEK THROUGH MY IPHONE

Hej babes! Här kommer lite snapshots från min mobil ifrån veckan som varit. Har varit på en inspelning hela dagen som ni ska få se mer av snart 🙂
Hi babes! Here’s some snapshots from my phone from the past week. I’ve been on set all day and you’ll see more about it later on.

Vi drog till IKEA och köpte sista grejerna för balkongen, lite färdiga växter eftersom Loki ääääälskar grönsaker och även mina stackars plantor. Så nu finns lite fusk-grönt och så får vi se vad som överlever Loki av det jag planterat helt enkelt 😉 Så mysigt på balkongen nu i alla fall. Älskar att hänga där, hoppas på lite värme snart bara.

We went to IKEA and bought the last stuff for the balcony, some plants, because Loki eagerly eats greens & vegetables and even my poor plants. So now there is some green stuff already and then we’ll see what survives Loki of what I planted 😉 So cozy at the balcony now anyway. Love hanging there, hoping for some warmth soon.

Förra helgen körde vi ju Mimmis möhippa. Såhär såg det ut när vi hade kört. Vårt lag förlorade tyvärr men jag lyckades göra några mål, det var typ värt att inte kunna gå på några dagar haha! Rekommenderas om ni vill hitta på något kul i en stor grupp.

Last weekend we had Mimmi’s bridal shower. This was how it looked when we we’re done. Our team lost unfortunately but I managed to make some goals, it was kind of worth not to be able to walk for a few days haha! I recommended if you want to find something fun to do in a large group.

Förra veckan träffade jag upp Ida och tog en lunch på Pom & Flora, jag tog typ allt som fanns på menyn haha 😉 Men det är verkligen gott, fräscht och små billiga rätter så man kan prova lite olika om man är som mig. Deras banana bread är helt galet.
Last week I met Ida and had lunch at Pom & Flora, I chose almost everything on the menu haha 😉 But it’s really good, fresh and small cheap dishes so you can try a little different if you’re like me. Their banana bread is so good.

Min fina vän Mimmi på möhippan! Längtar verkligen till bröllopet. Det är min första nära vän som gifter sig och jag ska vara toast madame, så båda blir en ny erfarenhet. Hoppas jag gör bra ifrån mig bara, lite nervös!! Men bra träning på att prata inför grupp kan man säga =) Kommer bli supermys och vi ska åka till västkusten.

My beautiful friend Mimmi at the bridal shower! Really longing for the wedding. It is my first close friend to get married and I will be toast madame, so both will be a new experience. Hope I’m doing well, just a little nervous! But good training on talking in front of a big group =) It will be fun and we will go to the west coast.

Även fast det är ”vår” är det så mysigt att hänga framför brasan, verkligen lugnande efter hektiska dagar. Loki älskar värme också så vi brukar mysa framför brasan på kvällen!

Even though it is ”spring” it is so cozy to hang in front of the fire, really calming after hectic days. Loki loves heat too, so we usually cuddle in front of the fire in the evening!

I söndags käkade vi frulle på balkongen. Det blev pannkakor och massa annat gott 🙂 Man är ju en supersvenne som härdar och sitter ute fast det är så satans kallt, satt med en stor filt och huttrade jävel haha, så blev inte så långvarigt men förhoppningsvis blir det mer häng ute med sommaren, om inte annat blir det värmelampor haha!

On Sunday we had breakfast on the balcony. Pancakes and lots of other things good 🙂  You are a real swede that ignores the cold and sits out, it’s so cold, sat with a big blanket and was still so damn cold haha, so did not get so long but hopefully it will be more hanging out this Summer, if not, it will be heat lamps haha!

Och så lite mer mat 😉 Käkade med Mimmi och Vickan på Ile Roi, det var helt magiskt och vi beställde in lite blandade rätter och delade på. Älskar smårätter, då behöver man inte ha beslutsångest.

Nu ska jag se på en dokumentär om hajar och sen packa för Spanien imorgon. Vi hörs sen babes!

And so little more food 😉 Had dinner with Mimmi and Vickan at Ile Roi, it was absolutely magical and we ordered some mixed dishes and shared. Love small dishes, then you do not have to have a decision to make.

Now I will look at a documentary about sharks and later pack for Spain tomorrow. Talk to you later babes!

4 reaktioner på “WEEK THROUGH MY IPHONE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.