IM STUCK LIKE THIS

Hahaha alltså kommer ni ihåg när man var liten och ens föräldrar lurade en att om man gör en min så kan man fastna så? Jag tror det har hänt med min arm 🙁 Varje gång en kamera åker upp är det som att min arm också gör det. Eller är det min signaturpose? Jag vet inte riktigt men det är dags för mig att hitta fler poser….

Idag har jag gått igenom en miljard samples (känns det som) och massa BSW jobb. Nu ska jag snart bestämma om jag ska handla eller om vi ska beställa hem mat. Vi hörs om en stund. Puss

Hahaha, do you remember when you were little and your parents told you that if you make a face for a long time then you can get caught like that? I think it has happened to my arm 🙁 Every time a camera goes up, it’s like my arm is doing it too. Or is it my signature pose? I do not really know but it’s time for me to find more poses….

Today I have gone through one billion samples (feels like that) and lots of BSW jobs. Now I’ll decide soon if I’m going to grocery shop or if we’re going to order food. Talk to you later. Kiss

6 reaktioner på “IM STUCK LIKE THIS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.