FOOTNER

I samarbete med Footner

Read more – here

Hej fina ni <3 När jag drog till Spanien fick jag chansen att prova en ny produkt, Footner CoolActive Massager. Vilken drömprodukt att ha med i väskan! Jag har alltid haft problem att jag får så sjukt ömma fötter, så provade att rulla fötterna efter att vi hade kört paddel. Så jävla skönt!! Blir helt kallt och fötterna blir så mjuka och sköna efteråt. Det känns typ som att fötterna får dricka kaffe =) Den hänger med mig på alla resor framöver när jag ska gå långt osv. Perfekt! Footner CoolActive Massager finns att köpa på Apoteket, Apoteksgruppen, Lloyds Apotek och Kronans Apotek och kostar 249 kr :*

Hello, you <3 When I went to Spain, I was given the chance to try a new product, Footner CoolActive Massager. What dream product to bring in the bag! I have always had trouble getting very sore feet, so I tried to roll my feet after we had paddle driven. So damn nice!! They got completely cold and the feet will be so soft and nice afterwards. It feels like the feet are having a coffee =) It will go with me on all trips in the future when I walk long distances, etc. Perfect!

9 reaktioner på “FOOTNER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.