HOME WORKOUT

– In collab with my shop Bring Sportswear – 

Dressed in Bring Sportswear – free worldwide shipping the whole weekend <3

Hej fina ni! Körde ett så skönt benpass hemma igår. Älskar att träna hemma men är sämst på att fota hemma haha, så här kommer en bild från ett träningspass på gymmet. Idag ska jag köra ett ryggpass hemma, och sen blir det helg 🙂 Eftersom många var lediga igår känns det som helg redan för mig, och sjukaste vädret. Sitter på balkongen och jobbar nu, kan inte klaga direkt!! 😀

Jag körde i alla fall: 
Rehabövningar (min höft börjar bli mycket bättre, så jävla glad!!!!) 
10×3 sumosquats 
10×3 raka marklyft med hantlar 
10×3 ryggresningar 
10×3 ”stillastående utfall”
10×3 step-ups 

Om ni undrar hur fan jag gör ryggresningar hemma, så har jag ställt en ”puff” framför vardagsrumsbordet med en filt på, så sätter jag benen under bordet och kör. Bara fantasin kan sätta stopp när det kommer till hemmaträning 😉

Hello, you guys! Did such a good workout at home yesterday. Love to workout at home, but I always forget to take pictures, so here’s a picture from a workout at the gym instead. Today I will do  a back session at home, and then it will be weekend 🙂 Since many were free from work yesterday, it feels like a weekend already for me and the sickest weather. Sitting on the balcony and working now, can not complain!! 😀

I did:
Rehab exercises (my hip starts to get much better, so damn happy!!!!)
10×3 sumosquats
10×3 stiff deadlifts with dumbbells
10×3 back extensions
10×3 ”standing lunges”
10×3 step-ups

If you wonder how I’m doing back extensions at home, I’ve put a ”puff?” in front of the living room table with a blanket on, so I put my legs under the table and doing it. Only the imagination can put a stop when it comes to home exercises 😉

7 reaktioner på “HOME WORKOUT”

 • Rebecca skriver:

  När kommer nästa kollektion på bring sportswear? 🙂

 • Alexandra V skriver:

  Hejsan! 🙂 Köket i din insta-story, kan du visa mer bilder på det? Såg så himla fint ut. Såg också från ett gammalt inlägg att du sålt din lägenhet och skulle flytta, har du flyttat in i nytt eller var bor du nu? Älskar din inredningsstil så vore nice med tips/inspo kring det och hur du tänker när du inreder! 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej! Jag bor hos min kille nu så kan tyvärr inte ta åt mig äran för kök eller inredning här 🙂 kram

 • Elli skriver:

  Hej fina du! Vore supertacksam om du ville skriva ut ditt ryggpass du gor hemma! Ar samst pa ryggovningar!
  Hoppas du har en toppenhelg! 🙂
  Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Heej! Med hantlar och vikter + band och pull-up stång. Inte så långt från det jag gör på gymmet. Men ska försöka fota o förklara mer nästa gång. Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.