YOGOAT – PLANTI

I samarbete med Planti 


Läs mer om vaniljsmaken HÄR & den naturella smaken HÄR


Hej fina ni! I höstas gjorde jag ett samarbete med Planti, och har sedan dess bara använt deras produkter när det kommer till yoghurt! Så blev superglad att dom ville jobba mer med mig, eftersom jag verkligen tycker om deras grejer. Nu har dom i alla fall lanserat en ny produkt, en YogOat! Det är en mjölkfri yoghurt baserad på havre. Den är vegansk och berikad med bl a b12, d-vitamin och andra vitaminer man kan få brist på när man äter växtbaserat. Det passar ju perfekt in i mitt försöka-äta-vego-liv och supergod =)  Jag testade göra lite olika recept med den, men älskar ju en frukostskål med granola, så det blev min Planti-bowl. Så skönt att hitta ersättare till traditionella produkter som fortfarande är goda, det krävs för att jag ska byta, så nu har jag några nya favoriter i kylen.

Jag spelade in en video med alla recept, som ni kan se här:

Hello, you guys! This fall I made a collaboration with Planti, and since then, I have just used their products when it comes to yogurt! So I became very happy that they wanted to work more with me, because I really like their stuff. Now they have launched a new product, a YogOat! It is a milk-free yogurt based on oats. It is vegan and enriched with b12, vitamin D and other vitamins you can lack when you eat plant-based. It suits me perfectly in my trying-eat-vego life and super yummy as well =) I tried to make some different recipes with it, but I love a breakfast bowl with granola, so that became my Planti bowl. So nice to find replacements for traditional products that are still good, it’s necessary for me if I change it, so now I have some new favorites in the fridge.

I recorded a video with all recipes, as you can see here:

10 reaktioner på “YOGOAT – PLANTI”

 • Simone skriver:

  Omgggg vilka bra recept! Måste testa glassen

 • Vendela skriver:

  Hej!

  Vilka bra recept! Jag tänkte bara höra med dig hur du tänker med tillsatser. Jag känner mig så himla kluven där. Jag vill också börja äta mer växtbaserat för miljöns skull men inser att man får i sig så himla mycket mer tillsatser då.
  I vanlig mjölk är det t.ex. bara mjölk och i vanlig yoghurt är det bara mjölk och yoghurtkultur. Men när man byter till växtbaserade alternativ som mandelmjölk och havreyoghurt så är det plötsligt massor av stabiliersingsmedel och e-ämnen. Hur tänker du kring detta?

  Kram!

 • Johanna skriver:

  Åh jag behöver verkligen det här, så onyttig natt jag haft!

 • Kasandra skriver:

  Jag har börjar äta mer växtbaserat men har inte testat plantis yoghurt än, smakar det havre som de flesta andra? Ser iaf väldig gott ut!! <3

 • Nina skriver:

  Plantiiii! ??

 • Karin B skriver:

  Älskar att stora bloggare som du tipsar om fantastiska produkter som är växtbaserade, mer sånt, heja heja!

  Jag tycker ditt sätt att balansera kosten känns bra, det blir inga fanatiska dieter eller religösa åsikter kring det ena eller det andra, det känns hälsosamt och friskt att äta som du gör, gott, veganskt, vegetariskt och även kött lite då och då.

 • Maria skriver:

  Ska testa göra glassen fast med hallon, har massa i frysen som jag plockade förra sommaren 🙂

 • Hannah skriver:

  Tror du man kan göra tsatsiki på den naturella?

 • Mikaela skriver:

  Glassen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.