MORSDAG

Världens bästa mammors dag <3 Grattis på morsdag alla mammor där ute 🙂 Tyvärr tror jag inte Loki räknas, annars hade jag gjort en tårta haha. Älskar jordgubbstårta, åt det två gånger igår för vi var dubbelbortbjudna. Saknar min mamma lite extra mycket idag, men ska åka upp och hälsa på snart!

Idag har vi varit i Hagaparken hela dagen med min syrra och Erik. Mitt favvoplace i hela Stockholm. Svensk sommar deluxe! Vi tog också loki på en tur i skogen. Nu ska jag snart fixa middag. Jag ska göra mina vietnamesiska vårrullar (HÄR), om ni fortfarande inte har smakat dom så måste ni  fan göra det. Det är så sjukt gott. Ska kolla UFC på balkongen med massa gott och bara hänga. Har verkligen haft sommar i helgen. Så magiskt. Vet inte vad jag gjort i mitt tidigare liv för att förtjäna allt jag får men jag är så otroligt tacksam för mitt liv. <3

World’s Best Mothers Day <3 Happy Mother’s Day All Moms Out There 🙂 Unfortunately I do not think Loki counts, otherwise I would have done a cake haha. Love strawberry cake, ate it twice yesterday because we were away. Miss my mom a little bit extra today, but will go home and greet soon!

Today we have been to Hagaparken all day with my sister and Erik. My favorite place in Stockholm. Swedish summer deluxe! We also took a walk in the woods. Now I’ll have dinner soon. I will make my Vietnamese spring rolls, if you have not yet tasted them, you have to do it. It’s so badly good. Gonna check the UFC on the balcony with lots of good and just hang there. I have really had summer this weekend. So magical. Do not know what I’ve done in my past life to earn all I get but I’m so incredibly grateful for my life. <3

1 reaktion på “MORSDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.