FAV SNACK

Det är verkligen enkelt att äta nyttigare på sommaren tycker jag, man blir så sjukt sugen på juice och frukter av värmen. Mitt juicande går jättebra, jag är så himla mycket piggare verkligen. Måste rekommendera det om det är någon av er som är dåliga på att äta frukt och grönt som jag. Idag har jag suttit på balkongen och ätit massa grönt dock. Har börjat skära upp melon och ta med i lilla bagen hehe. Köpte även en ny kylväska idag som jag kan ta med i sommar. Så redo för sommar! Eftersom det ska regna hela veckan jobbade jag lite på halvfart och tar ikapp nu. Den långa helgen blev lite förlängd 🙂 Har ni något speciellt ni tar med i ”strandväskan” eller picknick-bagen på sommaren?

It’s really easy to eat more healthy in the summer, you get cravings for juice and fruits of the heat. My juicing is going well, I’m so much more energic. Must recommend it if any of you are bad at eating fruit and vegetables like me. Today I sat on the balcony and ate a lot of greens though. Have started cutting up melon and bringing in my little bag hehe. Also bought a new cooling bag today that I can bring this summer. So ready for summer! Because it’s raining all week, I’ve been working halfway and catching up now. The long weekend was a bit prolonged 🙂 Do you have anything special you bring in the ”beach bag” or the picnic bag in the summer?

11 reaktioner på “FAV SNACK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.