GIRLS NIGHT

Hello babes! Haha kul att det har var dom enda bilderna jag fastnade på igår, förutom  när jag bodde vid matbordet. Så mysig kväll tillsammans med massa tjejer, fix, bubbel och skratt. Verkligen bra uppstyrt av mina grymma tjejer på Hoss <3 Och kul att träffa några ur gänget på Glitter igen.

Idag har jag varit så seg, har jobbat och nu har vi beställt hem tapas. Ska lägga bort telefonen ikväll och bara umgås. Jag känner mig lite över i huvudet, så jag ska lyssna och vila lite. Det blir i alla fall lite vin och kortspel också. Helt perfekt onsdagskväll. Vi hörs imorgon fina ni. Puss

Hello babes! Haha fun that it was the only pictures I stuck on yesterday, except when I lived at the dining table. So cozy evening along with girls, fix, bubble and laughter. Really good upset by my awesome friends at Hoss <3 And fun to meet some of the guys at Glitter again.

Today I have been so slow, have worked and now we have ordered home tapas. I will put away the phone tonight and just hang out. I feel a bit over in my head, so I’ll listen and sleep a bit. In any case, there will be some wine and card games as well. Absolutely perfect Wednesday night. Talk to you tomorrow. Kiss

5 reaktioner på “GIRLS NIGHT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.