WORK IN PROGRESS

Hej fina ni. Har tänkt så mycket dessa dagar. Planerat och omstrukturerat. Älskar när min hjärna går på högvarv och inte autopilot. Det känns jättekul att aldrig stanna av i livet och jag har ett stort behov att röra mig framåt och utvecklas. Jag försöker visionera framtiden men inte för långt, blir stressad av att planera för mycket haha! Mitt liv ändras snabbt och jag vill vara öppen för vad som kommer utan att förbestämma allt. När jag tittar tillbaka på det senaste året har det nog varit mitt mest utvecklande år. Jag känner att jag rör mig framåt på så många plan och det är en sån skön känsla! Folk är så himla rädda för förändring, för mig är förändring dom bästa sakerna som hänt och även mest lärorika 🙂 Det som ändrats mycket från innan är att jag känner att jag har en trygg punkt och någon att göra min resa i livet med. Finaste känslan som finns! <3

Nu ska jag fortsätta jobba på min gryta som jag har på spisen, det här med långkok har blivit min obsession haha. Ska bjuda på det imorgon så nu får det stå och dra sig länge.

Hello guys. Have been thinking so much these days. Scheduled and restructured. Love when my brain is on high speed and not autopilot. It feels great never stand still and I have a great need to move forward and develop. I try to vision the future, but not too far, get stressed by planning too much haha! My life changes quickly and I want to be open to what comes without deciding everything. Looking back in the past year has probably been my most developing year. I feel I’m moving forward on so many levels and it’s such a nice feeling! People are so celestically afraid of change, for me is the change of the best things that have happened and even most instructive 🙂 What has changed a lot from before is that I feel I have a safe point and someone to make my journey of life with. The finest feeling available! <3

Now I will continue to work on my casserole as I have on the stove, this with a long cooking time has become my obsession haha. Will offer it tomorrow so now it will have plenty of time to get done.

5 reaktioner på “WORK IN PROGRESS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.