PADDEL

Contains ad links to my brand Bring Sportswear

Black Top – Here, White Top – Here, Tights – Here (worldwide free shipping on all purchases over 700 SEK / €70)

Jag och Victoria passade på att posera lite när vi körde paddel i Spanien, vi matchade outfits så bra 🙂 Förövrigt är paddel så jävla kul?? Hade aldrig kört det förut! Jag var inte duktig men det är jag inte på någon bollsport haha, men det var ändå askul och sjukt jobbigt. Älskar när träning är kul! Jag har på tal om det tränat sämst den här veckan, skärpning på mig!

Igår åkte vi till Mall of Scandinavia och tog en myskväll, vi käkade på en resturang som heter Klang, det var såååå gott! Och efter det såg vi Wonder Woman på bio. Så jävla bra film! Jag har velat se den sen jag såg trailern, min kille var inte lika taggad men båda tyckte att den var asbra. Älskar att se på bio, det är så mysigt. Måste bli bättre på att göra det oftare! Såg att 2pac-filmen snart har premiär, vill se den också. Lyssnade sjukt mycket på honom när jag var yngre.

Nu ska jag äta något och sen städa lite här hemma. Vi hörs sen babes!

Me and Victoria was posing a little while we did paddle in Spain, we matched outfits so well 🙂 By the way, paddle is so damn fun?? I had never done it before! I was not good at all, but I’m not at any ball game haha, but it was still fun and sickly hard. Love when exercise is fun! Talking  about that, my workout week has been the worst. I have to change that! 

Yesterday we went to Mall of Scandinavia and had dinner, we went to a restaurant called Klang, that was soooo good! And after that we saw Wonder Woman at the cinema. So damn good movie! I’ve wanted to see it since I saw the trailer, my guy was a little skeptical, but both thought it was so good. Love watching the cinema, it’s so cozy. Must be better at doing it more often! Saw that the 2pac movie soon has premiere, want to see it too. I listened a lot to him when I was younger.

Now I’ll eat something and then clean a little at home. Later babes!

6 reaktioner på “PADDEL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.