SATURDAY THROUGH MY PHONE

Igår kom min lillebror hit på en sen frulle. Han är i Stockholm för Summerburst med sina kompisar. Så kul att se honom! Han är peppad på att flytta hit så snart kanske majoriteten av syskonskaran bor här 🙂 <3

Yesterday my little brother came here on a late breakfast. He is in Stockholm for Summerburst with his friends. How nice to see him! He talked about to move here, maybe soon the majority of the siblings can live here 🙂 <3

Senare mot kvällen drog vi till MOS igen. Jag sminkar mig nästan aldrig så tänkte att det var dags att piffa mig lite haha! Försöker ta vara på sommarkvällarna. Det är ju faktiskt sommar nu!

Later in the evening we went to MOS again. I almost never make up, so I thought it was about time to gloss up haha! Trying to take care of the summer evenings. It’s actually summer now!

Vi käkade på Klang igen. Jag tog Tuna Balls, och sen käkade vi sjukt mycket sötpotatispommes hehe. Efter det såg vi Pirates of the Caribbean på bio. Den var ok, men inte alls i närheten av Wonder Woman. Hade lätt kunnat se den igen!

We had dinner at Klang again. I chose the Tuna Balls, and then we had a looooot of sweet potato fries hehe. After that we watched Pirates of the Caribbean on cinema. It was alright, but not at all as good as Wonder Woman. I would easily see that one again! 

När vi kom hem började det ösregna så vi tände en brasa och grillade bananer i aluminiumfolie med choklad i. Det är så sjuuuuukt gott. Drack ett glas vin och bara varvade ner. Perfekt avslut på en mysig kväll <3

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men har lite myror i benen så något blir det i alla fall 🙂 Vad brukar ni göra för aktiviteter när ni vill hitta på något?

When we got home, it began to rain so we lit a fire and grilled bananas in aluminum foil with chocolate in. It’s so good. Drinked a glass of wine and just relaxed. Perfect end to a cozy evening <3

Today, I do not really know what to do, but have some ants in my legs (swedish speech haha), so something is going to be done 🙂 What do you usually do for activities when you want to find something fun to do?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.