VECKANS TRÄNING

Hej fina! Hur gör man för att inte banga träningen? Man skriver upp den i förväg på sin blogg så ni kan ifrågasätta om jag tränat haha! Fan har verkligen hamnat i en svacka med träningen. Har så svårt att hitta motivationen. Det var längesen jag kände mig så omotiverad som nu. Men nu blir det ändring på det! Älskar måndagar för det känns så enkelt med en nystart då. Idag kl 12.00 ska jag träna! 🙂 Den här veckan ska jag köra mina tre pass så jag börjar med det första idag. Om jag väntar tills ikväll kommer förmodligen det dyka upp något, så det är bättre att köra direkt jag kan. Det här med ”sen” är nog det värsta man kan göra när motivationen inte finns där. Här kommer mina bästa tips om motivationen saknas:

1) Boka in träningsdejter (messade just Ida)

2) Köp nya träningskläder (det hjälper faktiskt mig sjukt mycket att träna i något fint) 

3) Berätta för någon att du ska träna. Igår sa jag till min kille att jag ska ta tag i mig själv idag och nu har jag även skrivit det här. Nu har jag inget val 😉 

4) Ät rejält! Om man inte har energi är det omöjligt att träna. Nu har jag ätit en bra frukost som hjälper mig genom träningspasset. 

5) Dokumentera. Att skriva om min träning har varit en motivation i sig för mig. Att inspirera andra och kunna peppa varandra. 

Har ni några andra tips ni vill dela med er så kör. Nu ska jag äta klart och sen röra mig mot gymmet. Puss!

Hello babe! How do you do not skip the training? You write it in advance on this blog so you can get questions if I trained haha! I have really gotten into a weak exercise period. I have such difficulty finding the motivation. It was the long time I felt so unmotivated as now. But now it will change! Love Mondays because it feels so simple with a new start then. Today at 12 am I’m going to work out! 🙂 This week I will do my three workouts so I start with the first one today. If I wait until tonight, it will probably appear something, so it’s better to do it straight away. This with ”later” is probably the worst thing you can do when motivation is not there. Here are my best tips if the motivation is missing:

1) Book in training dates (just texted Ida)

2) Buy new exercise clothes (it really helps me to work out in something nice)

3) Tell someone you’re going to work out. Yesterday I told my boy that I will start  today and now I have also written this. Now I have no choice 😉

4) Eat really! If you do not have energy it is impossible to work out. Now I have eaten a good breakfast to help me through the workout.

5) Document. Writing about my workouts has been a motivation for me. To inspire others and to peer each other.

Do you have any other tips you want to share with, feel free. Now I will eat and then move to the gym. Kiss!

7 reaktioner på “VECKANS TRÄNING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.