HOME WORKOUT

Hej fina ni! Sorry för mobilbilderna men man tager vad man haver 😉 Som utlovat blev det ett träningspass igår! Skippade gymmet och körde hemma istället. Det blev ett bra överkroppspass innan vi drog på några lägenhetsvisningar. Ska också på en ikväll, får se hur den är. Det är en privat visning då säljarna inte ville lägga ut den, men som tur är har man lite mäklarkontakter haha! Vi får se om vi köper något nytt, annars köper jag nog in mig i min killes lägenhet. Jag är så trött på att flytta, så vad det än blir så kommer det bli i många år framöver. Jag är glad att jag lyckats göra några bra kap, att jag var med i bostadsbubblans tillväxt. Det här blir också första gången jag kommer köpa något utan att vara själv med det 🙂 <3

Såg att det ska bli sol hela veckan, tänkte dra iväg över helgen men stannar hemma istället och njuter av vädret. Det är faktiskt sjukt skönt att inte ha något inplanerat, kunna jobba och njuta samtidigt. Är så trött på att flänga så jag tycker det är superkul att vara i Stockholm. Har väldigt mycket jobb på hjärnan just nu, min lilla bebis (mitt företag haha) ska få sig ett facelift inför 2018. Det är verkligen en balansgång hur mycket tid och energi man ska fördela på olika saker, min skräck är att hamna där jag var för 1.5 år sedan när jag inte såg något roligt i något av det jag gjorde och kände mig helt oinspirerad. Det är lätt hänt om man överarbetar sig, men samtidigt måste man lägga mycket energi och tid för att utvecklas. Sommaren är i alla fall en perfekt tid för det är inte så mycket annat som händer, och jag känner mig väldigt energifylld nu! Bästa känslan! Nu ska jag äta något. Puss

Hello, you guys! Sorry for the mobile pictures but you take what you have 😉 As promised, I did a workout session yesterday! Skiped the gym and did it at home instead. It became a good upper body workout before we went and checked out some apartments. Also, tonight, see how it is. It’s a private show of an apartment when the sellers did not want to publish it, but luckily you have some brokerage contacts haha! We’ll see if we buy something new, otherwise I’ll buy myself in my boyfriends apartment. I’m so tired of moving, so whatever happens, it will be for many years to come. I’m glad I managed to make some good apartments and that I was part of the growing apartment bubble. This is also the first time I will buy something without doing it just myself 🙂 <3

Saw that there will be sun all week, thinking about going away over the weekend but staying home instead and enjoying the weather. It’s actually sickly nice to have nothing planned, to work and enjoy at the same time. Is so tired of traveling so I think it’s super cool to be in Stockholm. Have a lot of work on my mind right now, my little baby (my company haha) will get a facelift before 2018. It’s really a balance of how much time and energy to spend on different things, my horror is to end up where I was 1.5 years ago when I did not see any fun in any of what I did and felt completely uninspired. It’s easy to overwork, but at the same time you need to spend a lot of energy and time to develop. Summer is a perfect time, because there is not much else happening, and I feel very energizedlld now! Best feeling! Now I’ll eat something. Kiss

4 reaktioner på “HOME WORKOUT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.