SATURDAY IS HERE

Hej fina ni! Nu är det lördag och helg. För mig ser typ helgen likadan ut som vardagarna förutom att jag försöker jobba lite mindre, men det är inte så jättestor skillnad 🙂 Jag somnade dock sjukt sent igår så är sviiiiintrött idag!

Veckans träning har i alla fall gått som planerat, två pass avcheckade och ett kvar. Det ska jag köra imorgon. Älskar att träna på söndagar, det brukar vara en väldigt stressfri dag och då kan man äta mycket och sen träna i lugn och ro. Har kört båda mina pass hemma i veckan och kommer nog köra det imorgon med, men nästa vecka ska jag släpa mig till gymmet. Det är så skönt att träna hemma, men känner ändå att jag saknar vissa maskiner och redskap för att verkligen tömma musklerna helt på energi. Motivationen har börjat hitta tillbaka lite, så sjukt skön känsla.

Mitt största problem just nu är att jag inte har några träningsmål förutom med min rehab, det tar mycket fokus och jag vill försöka stärka upp kroppen. Det är ju ett mål i sig men det är svårt att mäta, lite små framsteg hela tiden men inte lagom för att hålla min energi på topp haha. Längtar verkligen tills jag kan börja köra lite hårdare.. Får kämpa vidare och tänka att det är för framtiden. Puss

Hello, you guys! Now it’s Saturday and weekend. For me, the weekend looks kind of the same as everyday, except I try to work a little bit less, but that’s not that huge difference 🙂 I fell asleep late yesterday, so I am super tired today!

The week’s training has anyway gone as planned, two workouts done and one left. I’ll do that one tomorrow. I love to workout on sundays, it’s usually a very stress free day and you can eat a lot and then exercise in peace and quiet. I have done both my sessions at home this week and will probably do it tomorrow as well, but next week I’ll go to the gym. It’s so nice to work out at home, yet I feel that I need some machines and tools to really empty my muscles completely on energy. The motivation has begun to find back a little, such a nice feeling.

My biggest problem right now is that I have no workout goals except my rehab, it takes a lot of focus and I have to try to strengthen the body. It’s a goal in itself, but it’s hard to measure, a little bit of progress all the time but not enough to keep my motivation on top haha. I really want to workout a little harder. I just have to keep going and think it’s for the future. Kiss

8 reaktioner på “SATURDAY IS HERE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.